ภัสจนันท์ หิรัญ. Improvement of nutritional values of seven germinated cereals by fermentation process. Doctoral Degree(Biochemical Technology). King Mongkut's University of Technology Thonburi. KMUTT Library. : King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2017.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| ประสิทธิภาพของน้ำมันหอมระเหยจากพืชไทยในการยับยั้งเชื้อราในกระดาษ
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี ภัสจนันท์ หิรัญ;Pasjanant Hiran | อรพิน เกิดชูชื่น | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Improvement of nutritional values of seven germinated cereals by fermentation process
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Pasjanant Hiran;ภัสจนันท์ หิรัญ | Orapin Kerdchoechuen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| ประสิทธิภาพของน้ำมันหอมระเหยจากพืชไทยในการยับยั้งเชื้อราในกระดาษ
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี ภัสจนันท์ หิรัญ;Pasjanant Hiran | อรพิน เกิดชูชื่น | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Improvement of nutritional values of seven germinated cereals by fermentation process
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Pasjanant Hiran;ภัสจนันท์ หิรัญ | Orapin Kerdchoechuen | วิทยานิพนธ์/Thesis |