พีระพร แก้วพูลผล. Effect of some chemical solutions during pretreatment and different freeze drying conditions on quality of Mango. Master's Degree(Food Engineering). King Mongkut's University of Technology Thonburi. KMUTT Library. : King Mongkut's University of Technology Thonburi, 2017.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of some chemical solutions during pretreatment and different freeze drying conditions on quality of Mango
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Peraporn Keawpoolphol;พีระพร แก้วพูลผล | Ampawan Tansakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of some chemical solutions during pretreatment and different freeze drying conditions on quality of Mango
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Peraporn Keawpoolphol;พีระพร แก้วพูลผล | Ampawan Tansakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |