Chinawut Wongwijitkaesorn. Citric acid production from tapioca starch in stirred tank bioreactor by Aspergillus niger. Master's Degree(Biotechnology). Mahidol University. Mahidol University Library and Knowledge Center. : Mahidol University, 1997.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Citric acid production from tapioca starch in stirred tank bioreactor by Aspergillus niger
มหาวิทยาลัยมหิดล Chinawut Wongwijitkaesorn | Apinya Assavanig Saiyavit Varavinit Manop Suphantharika | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Effect of heat on fatty acid composition of some selected fried foods
มหาวิทยาลัยมหิดล Ratana Pakpeankitvatana;Apinya Assavanig | Rattana Prayanoi | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Study on the pro-oxidative activity in Thai spices
มหาวิทยาลัยมหิดล Sittiwat Lertsiri;Udom Chantharaksri;Apinya Assavanig | Kanchana Dumri | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Bacteriocin of Lactococcus Lactis Subsp. Lactis from Nham
มหาวิทยาลัยมหิดล Apinya Assavanig;Ruud Valyasevi;Saovanee Dharmmasthiti | Rungtiwa Chiwprasertphol | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| The nature of enzymatic browning reaction in soybean paste
มหาวิทยาลัยมหิดล Sittiwat Lertsiri;Amaret Bhumiratana;Apinya Assavanig | Kiettipum Phontree | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Isolation and characterization of acid-sensitive Lactobacillus plantarum BCC 9546, a starter culture for Nham production
มหาวิทยาลัยมหิดล Apinya Assavanig;Kurdi Peter;Thunyarat Pongtharangkul | Pornpan Jaichumjai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Microencapsulation of soybean oil by spray drying and fluidized bed agglomeration with soy protein isolate and maltodextrin
มหาวิทยาลัยมหิดล Manop Suphantharika;Sittiwat Lertsiri;Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig | Plengsuree Thiengnoi | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Utilization of irradiated flour to reduce bacillus cereus in soybean paste fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล Apinya Assavanig;Amaret Bhumiratana;Pairoj Luangpituksa | Monchaya Romwapee | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Process development for biomass production of enterococcus faecium for probiotics use
มหาวิทยาลัยมหิดล Somchai Chauvatcharin;Amaret Bhumiratana;Apinya Assavanig | Sukunya Oaew | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Study on the maillard reaction in Thai soy sauce
มหาวิทยาลัยมหิดล Sittiwat Lertsiri;Amaret Bhumiratana;Apinya Assavanig | Roungdao Maungma | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Protein enrichment of traditional fermented soy sauce with enzyme digested soybean meal
มหาวิทยาลัยมหิดล Amaret Bhumiratana;Flegel, Timothy W;Napha Lotong;Apinya Assavanig | Wanida Saejung | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| A study of disposal of plastics by biological method
มหาวิทยาลัยมหิดล Krisda Suchiva;Apinya Assavanig;Sauvarop Bualek | Ake-anong Jangbua | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Study on dietary fiber sources in Thailand and its applications
มหาวิทยาลัยมหิดล Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig;Visith Chavasit | Benjawan Thumthanaruk | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Citric acid production from tapioca starch in stirred tank bioreactor by Aspergillus niger
มหาวิทยาลัยมหิดล Apinya Assavanig;Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika | Chinawut Wongwijitkaesorn | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Protoplast regeneration and transformation system of thermophilic fungus Cephalosporium eichhorniae
มหาวิทยาลัยมหิดล Chuanpit de-Eknamkul;Apinya Assavanig;Flegel, Timothy W. | Rana, Prabina | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Role of lactic acid bacteria in soy sauce fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล Apinya Assavanig;Amaret Bhumiratana;Flegel, Timothy W. | Thitiwan Sukthavorn | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Heterologous transformation of aspergillus niger
มหาวิทยาลัยมหิดล Apinya Assavanig;Watanalai Panbangred;Chuanpit De-eknamkul;Vithaya Meevootisom | Ladapan Saengklai | วิทยานิพนธ์/Thesis |