Chokchai Wanapu. Effect of grape berry quality on wine quality. (). Suranaree University of Technology. The Center for Library Resources and Educational Media. : , 2015.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of grape berry quality on wine quality
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Phajon Yuyuen | บทความ/Article | |
| Influence of wine grape berry quality and wine making conditions on wine quality
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Phajon Yuyuen | Chokchai Wanapu | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Bioconversion of cassava roots to high protein product for animal feed.
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Podjana Chumkhunthod;Sureelak Rodtong;Neung Teaumroong;Nantakorn Boonkerd | บทความ/Article | |
| Effects of nitrogen, potassium fertilizers and clusters per vine on yield and anthocyanin content in cabernet sauvignon grape
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Vason Boonterm;Anek Silapapun;Nantakorn Boonkerd | บทความ/Article | |
| Effects of nitrogen, potassium fertilizer, and clusters per vine on anthocyanins content in cabernet sauvignon wine
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Vason Boonterm;Chokchai Wanapu;Anek Silapapun;Nantakorn Boonkerd | บทความ/Article | |
| Option to facilitate legume inoculant production and adoption
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี Nantakorn Boonkerd;Paul Singleton | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|
| Title | Contributor | Type |
|---|
| Title | Contributor | Type |
|---|
| Title | Contributor | Type |
|---|
| Title | Contributor | Type |
|---|