พิมพ์วลัญช์ อ่อนละเอียด. Production of trans-free margarine fat by enzymatic interesterification of rice bran oil and hard palm stearin. Master's Degree(Food Technology). มหาวิทยาลัยศิลปากร. สำนักหอสมุดกลาง. : Silpakorn University, 2557.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Production of trans-free margarine fat by enzymatic interesterification of rice bran oil and hard palm stearin
มหาวิทยาลัยศิลปากร Pimwalan Ornla-ied;พิมพ์วลัญช์ อ่อนละเอียด | Sopark Sonwai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Production of trans-free margarine fat by enzymatic interesterification of rice bran oil and hard palm stearin
มหาวิทยาลัยศิลปากร Pimwalan Ornla-ied;พิมพ์วลัญช์ อ่อนละเอียด | Sopark Sonwai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Production of trans-free margarine fat by enzymatic interesterification of rice bran oil and hard palm stearin
มหาวิทยาลัยศิลปากร Sopark Sonwai | Pimwalan Ornla-ied พิมพ์วลัญช์ อ่อนละเอียด | วิทยานิพนธ์/Thesis |