แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Modification of salt using spray drying and Odor-Induced saltiness enhancement
การดัดแปรเกลือโดยใช้การทำแห้งแบบพ่นฝอยและใช้กลิ่นเสริมรสเค็ม

LCSH: Salts -- Drying
Classification :.DDC: 553.63
LCSH: Salts
LCSH: Salinity
Chiang Mai University Library
Address: Chiang Mai
Email: cmulibref@cmu.ac.th
Role: Chairman
Role: Member
Role: Member
Role: Member
Role: Member
Created: 2014
Modified: 2016-09-18
Issued: 2016-09-18
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: Th 553.63 N195M
eng
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 agip51214nca_full.pdf 5.54 MB20 2019-06-12 11:59:06
ใช้เวลา
0.035191 วินาที

Napapan Chokumnoyporn
Title Contributor Type
Modification of salt using spray drying and Odor-Induced saltiness enhancement
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Napapan Chokumnoyporn
Wichittra Daengprok
Sujinda Sriwattana
Witoon Prinyawiwatkul
Yuthana Phimolsiripol
Sorada Wanlapa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Wichittra Daengprok
Title Creator Type and Date Create
Effects of high pressure on physicochemical properties of ostrich-meat you (Thai sausage) blended with non-meat proteins
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Bell, Alan E.;Ampin Kuntiya;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok
Thawatchai Supavititpatana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physical properties of ostrich-meat yor (Thai sausage) blended with hyrocolloids following high pressure treatment
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Arunee Apichartsrangkoon;Bell, Alan E.;Ampin Kuntiya;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok
Utaiwan Chattong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Patcharin Raviyan;Arunee Apichaetsrangkoon;Wirjantoro, Tri Indrarini;Prasert Hanmoungjai;Somchai Jomduang;Wichittra Daengprok
Piyawan Supavititpatana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Modification of salt using spray drying and Odor-Induced saltiness enhancement
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Witoon Prinyawiwatkul;Yuthana Phimolsiripol;Sorada Wanlapa
Napapan Chokumnoyporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
The Effect of lactic acid bacteria on the antioxidant properties of fermented black glutionous rice powder
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Aphirak Phianmongkhol;Tri Indrarini Wirjantoro;Wichittra Daengprok
Kanyanee Sripo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Using osmotic dehydration for the production of intermediate moisture Longan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Jurmkwan Sangsuwan
Le Vu Hong Phuc
วิทยานิพนธ์/Thesis
Monitoring of Thai-Crispy Pork Rind
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Sergio Angeli;Supapom Sangsrichan;Jurmkwan Sangsuwan;Prodpran Thakeow Angeli
Thanapon Kitpot
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of Hydrogel Beads Containing Essential Oil and Their Application for Shelf Life Extension of Chilled Stir Fried Pork with Casil (Ocimum sanctum Linn.) Leaves on Rice
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Pairote Wiriyacharee;Witoon Prinyawiwatkul;Jurmkwan Sangsuwan
Kittikoon Torpol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sujinda Sriwattana
Title Creator Type and Date Create
Modification of salt using spray drying and Odor-Induced saltiness enhancement
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Witoon Prinyawiwatkul;Yuthana Phimolsiripol;Sorada Wanlapa
Napapan Chokumnoyporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Using osmotic dehydration for the production of intermediate moisture Longan
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Jurmkwan Sangsuwan
Le Vu Hong Phuc
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of isoflavone aglycones production from soy germ using β-glucosidase from bacillus coagulans PR03 and application for elderly health drink
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sirirung Wongsakul;Pairote Wiriyacharee;Sujinda Sriwattana;Sakda Pruenglampoo; Saisamorn Lumyong
Supakit Chaipoot
วิทยานิพนธ์/Thesis
Monitoring of Thai-Crispy Pork Rind
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Sergio Angeli;Supapom Sangsrichan;Jurmkwan Sangsuwan;Prodpran Thakeow Angeli
Thanapon Kitpot
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of Hydrogel Beads Containing Essential Oil and Their Application for Shelf Life Extension of Chilled Stir Fried Pork with Casil (Ocimum sanctum Linn.) Leaves on Rice
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Pairote Wiriyacharee;Witoon Prinyawiwatkul;Jurmkwan Sangsuwan
Kittikoon Torpol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Witoon Prinyawiwatkul
Title Creator Type and Date Create
Development of bread from composite wheat-germinated brown rice flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud;Anuvat Jangchud;Kuakoon Piyachomkwan;Witoon Prinyawiwatkul
Phantipha Charoenthaikij
วิทยานิพนธ์/Thesis
EFFECT OF HYDROCOLLOIDS AND LIPIDS ON PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES AND CONSUMER ACCEPTANCE OF SPONGE CAKE
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Saiwarun Chaiwanichsiri;Kalaya Laohasongkram;Witoon Prinyawiwatkul
Naratip Poonnakasem
วิทยานิพนธ์/Thesis
Modification of salt using spray drying and Odor-Induced saltiness enhancement
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Witoon Prinyawiwatkul;Yuthana Phimolsiripol;Sorada Wanlapa
Napapan Chokumnoyporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of Hydrogel Beads Containing Essential Oil and Their Application for Shelf Life Extension of Chilled Stir Fried Pork with Casil (Ocimum sanctum Linn.) Leaves on Rice
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Pairote Wiriyacharee;Witoon Prinyawiwatkul;Jurmkwan Sangsuwan
Kittikoon Torpol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Understanding consumers' emotional sensory response and quality aspect of fermented rice noodle incorporated with cricket powder and mango peel powde
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Amporn Sae-Eaw;Witoon Prinyawiwatkul
Win Win Maw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Yuthana Phimolsiripol
Title Creator Type and Date Create
Modification of salt using spray drying and Odor-Induced saltiness enhancement
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Witoon Prinyawiwatkul;Yuthana Phimolsiripol;Sorada Wanlapa
Napapan Chokumnoyporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Rheological, chemical and microbiological qualities of Swai catfish (Pangasius hypophthalmus) sausage containing fermented soybean processed by high pressure or thermal treatment
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Pittaya Chaikham;Pattavara Pathomrungsiyounggul;Arunee Apichartsrangkoon;Yuthana Phimolsiripol;Yasinee Chakrabandhu
Jiranat Techarang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production and modification of polysaccharides from defatted rice bran for antioxidant and immunomodulatory properties
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Piyaporn Chueamchaitrakun;Yuthana Phimolsiripol;Prasit Seesuriyachan;Thakeow Angeli;Sang Guan You
Siriluck Surin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of plasma technology for elimination of pesticide residues and inactivation of colletotrichum gloeosporioides in mango (CV. Naam Dok Mai)
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Narumol Matan;Yuthana Phimolsiripol;Pilairuk Intipunya
Phan Thi Kim Khanh
วิทยานิพนธ์/Thesis
Cricket protein-saccharide conjugate as a novel functional ingredient and application in cheese
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Yuthana Phimolsiripol
Auengploy Chailangka
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sorada Wanlapa
Title Creator Type and Date Create
Modification of salt using spray drying and Odor-Induced saltiness enhancement
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Wichittra Daengprok;Sujinda Sriwattana;Witoon Prinyawiwatkul;Yuthana Phimolsiripol;Sorada Wanlapa
Napapan Chokumnoyporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7,376
รวม 7,381 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 278,357 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,678 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 500 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 101 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 29 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 17 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
รวม 280,695 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.212