| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Study of Formulation and Production of Okara Chili Paste
มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี Patcharaporn Praphunthatewa;Praphan Pinsirodom;Yuporn Puechkamut | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Study of Formulation and Production of Okara Chili Paste
มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี Patcharaporn Praphunthatewa;Praphan Pinsirodom;Yuporn Puechkamut | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Qualities of Tofu Powder as Affected by Soybean Variety, Coagulant and Drying Method
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Woralak Panyathitipong;Yuporn Puechkamut | บทความ/Article | |
| Study of Formulation and Production of Okara Chili Paste
มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี Patcharaporn Praphunthatewa;Praphan Pinsirodom;Yuporn Puechkamut | บทความ/Article | |
| Consumers Acceptance of Chicken Green Curry with Soymilk in Bangkok
มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี Jiraporn Sirison;Tassanee Jantapun;Yuporn Puechkamut | บทความ/Article |