Aneesa Addeen. Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meat. Doctoral Degree(Food Science and Technology). Prince of Songkla University, Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2014.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meat
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Aneesa Addeen | Aneesa Addeen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meat
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Aneesa Addeen | Aneesa Addeen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meat
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Aneesa Addeen | Aneesa Addeen | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Impact of halal slaughtering on quality and shelf-life of broiler chicken meat
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Aneesa Addeen | Aneesa Addeen | วิทยานิพนธ์/Thesis |