แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Microencapsulation of soybean oil by spray drying and fluidized bed agglomeration with soy protein isolate and maltodextrin
การห่อหุ้มน้ำมันถั่วเหลืองด้วยสารโปรตีนสกัดจากถั่วเหลืองและมอลโตเด็กซ์ทรินโดยการทำแห้งแบบพ่นฝอยและการเกาะกลุ่มด้วยฟลูอิดไดซ์เบด

LCSH: Agglomeration
LCSH: Microencapsulation
LCSH: Soy oil
LCSH: Spray drying
Mahidol University. Mahidol University Library and Knowledge Center
Address: NAKHONPATHOM
Email: liwww@mahidol.ac.th
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Created: 2009
Modified: 2016-02-20
Issued: 2016-02-20
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: TH P725m 2009
eng
Descipline: Biotechnology
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 4637881-eng.pdf 185.74 KB21 2021-11-25 08:12:00
2 4637881-tha.pdf 202.12 KB38 2025-03-20 13:13:08
3 4637881.pdf 12.34 MB71 2025-03-20 13:13:58
ใช้เวลา
-0.683864 วินาที

Plengsuree Thiengnoi
Title Contributor Type
Microencapsulation of soybean oil by spray drying and fluidized bed agglomeration with soy protein isolate and maltodextrin
มหาวิทยาลัยมหิดล
Plengsuree Thiengnoi
Manop Suphantharika
Sittiwat Lertsiri
Pairoj Luangpituksa
Apinya Assavanig
วิทยานิพนธ์/Thesis
Manop Suphantharika
Title Creator Type and Date Create
Effect of different beta-glucans on the gelatinization and retrogradation of rice starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Rawiwan Banchathanakij
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of B-glucan prepared from spent brewer's yeast as a fat replacer in mayonnaise
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Supachai Worrasinchai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physical and rheological properties of starch-gum mixtures during pasting
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Montri Chaisawang
วิทยานิพนธ์/Thesis
The influence of PH and xanthan gum on freeze-thaw stability of tapioca starch pastes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Viriya Sae-Kang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influence of spent brewer's yeast [beta]-glucan on gelatinization and retrogradation of rice starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Sripattra Satrapai
วิทยานิพนธ์/Thesis
The production of instant soymilk powders by spray drying and fluidized bed agglomeration
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Nakarin Jinapong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physical and rheological properties of mixture of waxy corn starch and hydrocolloid dispersions during and after heating
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Piyada Achayuthakan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of a monoclonal antibody assay for Infectious Hypodermal and Hematopoietic Necrois Virus ‪(IHHINV)‬ of shrimp
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Bui Thi Bich Hang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of hydrocolloids on physical and rheological properties of rice starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Jetnapa Techawipharat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Gelatinization and retrogradation of rice starch-xanthan mixtures : effects of molecular weight of xanthan and different salts
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Yuvaret Viturawong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Stabilization of oil-in-water emulsions by polysaccharides and proteins
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika
Rujirat Santipanichwong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of temperature cycling on Retrogradation of rice starch in the presence of different [beta]-Glucans
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Jirarut Wongkongkatep
Athit Charoenwuttichai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Preparation of spent brewer's yeast [beta]-glucan with a potential application in food products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Saiyavit Varavinit;Sittiwat Lertsiri
Saowanee Thammakiti
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production, characterizations and utilization of acid-modified tapioca starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Pavinee Chinachoti;Manop Suphantharika;Sujin Shobsngob
Napaporn Atichokudomchai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Immobilization of a thermostable alpha-amylase and a glucoamylase by covalent binding with dialdehyde cellulose
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika;Saovanee Dharmmasthiti
Narisa Chaokasem
วิทยานิพนธ์/Thesis
Mediated enzyme electrode for amperometric determination of L-glutamate
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Suchat Udomsopagit;Werasak Surareungchai
Pariya na Nakorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Studies on the formation of meat-like flavors
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika;Sujin Shobsngob;Pairoj Luangpituksa
Mate Bhidyachakorawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Preparation of brewer's yeast glucan with a potential application as an immunostimulant for the black tiger shrimp (penaeus monodon)
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Saiyavit Varavinit;Cornel Verduyn
Pongsak Khunrae
วิทยานิพนธ์/Thesis
Isolation and characterization of flour and starch from seeds of malva nut fruit
มหาวิทยาลัยมหิดล
Amornrath Podhipak;Manop Suphantharika
Waratchaya Ekprarinyarak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physical and rheological properties of starch-chitosan mixtures during pasting
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Atitaya Siripinyanond
Supawadee Chawanthayatham
วิทยานิพนธ์/Thesis
Microencapsulation of soybean oil by spray drying and fluidized bed agglomeration with soy protein isolate and maltodextrin
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Sittiwat Lertsiri;Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig
Plengsuree Thiengnoi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Analysis of spent brewer's yeast cell wall fractions and their applications as immunostimulant for the black tiger prawn, PENAEUS MONODON
มหาวิทยาลัยมหิดล
VerduynCornel;Manop Suphantharika;Flegel, Timothy W
Phat Thanardkit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Utilization of sago starch modifications in transparent noodle production
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa
Waraporn Kumkanokrat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Preparation of spray dried formulations of Bacillus thuringiensis based biopesticides
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Amaret Bhumiratana;Uthai Ketunuti
Aroonrat Teera-arunsiri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Preparation of 5'-GMP-rich yeast extracts from spent brewor's yeast
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Saiyavit Varavinit;Sujin Shobsngob
Phanida Sombutyanuchit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Improvement of the freeze-thaw stability of tapioca starch, sago starch and rice flour
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa
Surangruk Anuntavuttikul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Immobilization of lipase from Acinetobacter calcoaceticus LP009 and its potential application
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saovanee Dharmsthiti;Sittiwat Lertsiri;Manop Suphantharika
Waewrawee Prabnarong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of heterologous protein by recombinant Saccharomyces cerevisiae
มหาวิทยาลัยมหิดล
Attawut Impoolsup;Chuenchit Boonchird;Manop Suphantharika
Therapatt Prasansarakij
วิทยานิพนธ์/Thesis
Citric acid production from tapioca starch in stirred tank bioreactor by Aspergillus niger
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavanig;Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika
Chinawut Wongwijitkaesorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Investigation of single cell protein production in air-lift fermenter
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Chuanpit De-Eknamkul;Manop Suphantharika
Parichart Srithongkum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Isolation and characterization of peptide antibiotics produced by bacillus subtilis
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Chuanpit De-Eknamkul;Manop Suphantharika
Jaruwan Preechaborisutkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical properties of biopolymer-stabilized colloidal particles : microfibrillated cellulose-stabilized emulsions and β-lactoglobulin-coated gold nanoparticles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Promluck Somboonpanyakul;Anadi Nitithamyong
Thunnalin Winuprasith
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sittiwat Lertsiri
Title Creator Type and Date Create
Glycation of industrial [alpha]-amylase and glucoamylase under high reducing sugar conditions
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sittiwat Lertsiri
Pornpong Sutthirak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antioxidation activity of Okara tempe a fermented product with rhizopus oligosporus
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Prapasri Puwastien;Sittiwat Lertsiri
Kanitta Wanthawin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Preparation of spent brewer's yeast [beta]-glucan with a potential application in food products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Saiyavit Varavinit;Sittiwat Lertsiri
Saowanee Thammakiti
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on the pro-oxidative activity in Thai spices
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sittiwat Lertsiri;Udom Chantharaksri;Apinya Assavanig
Kanchana Dumri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Enzymatic production of cyclodextrins from sago starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sittiwat Lertsiri;Saovanee Dharmmasthiti;Sarote Sirisansaneeyakul
Nisanart Charoenlap
วิทยานิพนธ์/Thesis
The nature of enzymatic browning reaction in soybean paste
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sittiwat Lertsiri;Amaret Bhumiratana;Apinya Assavanig
Kiettipum Phontree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Microencapsulation of soybean oil by spray drying and fluidized bed agglomeration with soy protein isolate and maltodextrin
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Sittiwat Lertsiri;Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig
Plengsuree Thiengnoi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on the maillard reaction in Thai soy sauce
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sittiwat Lertsiri;Amaret Bhumiratana;Apinya Assavanig
Roungdao Maungma
วิทยานิพนธ์/Thesis
Immobilization of lipase from Acinetobacter calcoaceticus LP009 and its potential application
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saovanee Dharmsthiti;Sittiwat Lertsiri;Manop Suphantharika
Waewrawee Prabnarong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Pairoj Luangpituksa
Title Creator Type and Date Create
A study of the method for detection of added milk powder in milk and processed milk
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pairoj Luangpituksa
Benjaporn Narinrak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of measures for preventing microbial contamination of pasteurized milk produced from small-scale production plant based on good manufacturing practice : case study at Zonta Chombung Dairy Cooperative
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pairoj Luangpituksa
Ronnachai Yoddumnern
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of quality assurance system and improvement of sanitation and hygiene practice in the central bakery plant at the 2[supersript]nd bus terminal Nakornratchasima province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pairoj Luangpituksa
Worrawalan Phoonsawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
The extraction and application of dietary fiber and cellulose from pineapple cores
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
Theeranan Prakongpan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of enzymes in improving the quality of wheat bran-enriched bread
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
Doolyaroot Rattanakorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on the extraction of dietary fiber from soybean hulls and its application
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
Pennapha Kiattheerachai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of temperature cycling on Retrogradation of rice starch in the presence of different [beta]-Glucans
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Jirarut Wongkongkatep
Athit Charoenwuttichai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production and purification of thermo-acido-tolerant phytase from Bacillus SP. PH01
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saovanee Dharmsthiti;Pairoj Luangpituksa;Pramvadee Y Wongsaengchantra
Suttiluk Popanit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Studies on the formation of meat-like flavors
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika;Sujin Shobsngob;Pairoj Luangpituksa
Mate Bhidyachakorawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physical and rheological properties of starch-chitosan mixtures during pasting
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Atitaya Siripinyanond
Supawadee Chawanthayatham
วิทยานิพนธ์/Thesis
Microencapsulation of soybean oil by spray drying and fluidized bed agglomeration with soy protein isolate and maltodextrin
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Sittiwat Lertsiri;Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig
Plengsuree Thiengnoi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Utilization of sago starch modifications in transparent noodle production
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa
Waraporn Kumkanokrat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production and characterization of fungal phytase prodeced by solid-state fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saovanee Dharmsthiti;Pairoj Luangpituksa;Pramvadee Y Wongsaengchantra
Kwanjira Chantasartrassmee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Utilization of irradiated flour to reduce bacillus cereus in soybean paste fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavanig;Amaret Bhumiratana;Pairoj Luangpituksa
Monchaya Romwapee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Improvement of the freeze-thaw stability of tapioca starch, sago starch and rice flour
มหาวิทยาลัยมหิดล
Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa
Surangruk Anuntavuttikul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on dietary fiber sources in Thailand and its applications
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig;Visith Chavasit
Benjawan Thumthanaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of lactic acid bacteria as starter culture
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavaning;Attawut Impoolsup;Pairoj Luangpituksa
Noppawan Chinachoti
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical properties of biopolymer-stabilized colloidal particles : microfibrillated cellulose-stabilized emulsions and β-lactoglobulin-coated gold nanoparticles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Promluck Somboonpanyakul;Anadi Nitithamyong
Thunnalin Winuprasith
วิทยานิพนธ์/Thesis
Apinya Assavanig
Title Creator Type and Date Create
Effect of heat on fatty acid composition of some selected fried foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratana Pakpeankitvatana;Apinya Assavanig
Rattana Prayanoi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on the pro-oxidative activity in Thai spices
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sittiwat Lertsiri;Udom Chantharaksri;Apinya Assavanig
Kanchana Dumri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Bacteriocin of Lactococcus Lactis Subsp. Lactis from Nham
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavanig;Ruud Valyasevi;Saovanee Dharmmasthiti
Rungtiwa Chiwprasertphol
วิทยานิพนธ์/Thesis
The nature of enzymatic browning reaction in soybean paste
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sittiwat Lertsiri;Amaret Bhumiratana;Apinya Assavanig
Kiettipum Phontree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Isolation and characterization of acid-sensitive Lactobacillus plantarum BCC 9546, a starter culture for Nham production
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavanig;Kurdi Peter;Thunyarat Pongtharangkul
Pornpan Jaichumjai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Microencapsulation of soybean oil by spray drying and fluidized bed agglomeration with soy protein isolate and maltodextrin
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Sittiwat Lertsiri;Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig
Plengsuree Thiengnoi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Utilization of irradiated flour to reduce bacillus cereus in soybean paste fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavanig;Amaret Bhumiratana;Pairoj Luangpituksa
Monchaya Romwapee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Process development for biomass production of enterococcus faecium for probiotics use
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somchai Chauvatcharin;Amaret Bhumiratana;Apinya Assavanig
Sukunya Oaew
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on the maillard reaction in Thai soy sauce
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sittiwat Lertsiri;Amaret Bhumiratana;Apinya Assavanig
Roungdao Maungma
วิทยานิพนธ์/Thesis
Protein enrichment of traditional fermented soy sauce with enzyme digested soybean meal
มหาวิทยาลัยมหิดล
Amaret Bhumiratana;Flegel, Timothy W;Napha Lotong;Apinya Assavanig
Wanida Saejung
วิทยานิพนธ์/Thesis
A study of disposal of plastics by biological method
มหาวิทยาลัยมหิดล
Krisda Suchiva;Apinya Assavanig;Sauvarop Bualek
Ake-anong Jangbua
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on dietary fiber sources in Thailand and its applications
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig;Visith Chavasit
Benjawan Thumthanaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Citric acid production from tapioca starch in stirred tank bioreactor by Aspergillus niger
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavanig;Saiyavit Varavinit;Manop Suphantharika
Chinawut Wongwijitkaesorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Protoplast regeneration and transformation system of thermophilic fungus Cephalosporium eichhorniae
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chuanpit de-Eknamkul;Apinya Assavanig;Flegel, Timothy W.
Rana, Prabina
วิทยานิพนธ์/Thesis
Role of lactic acid bacteria in soy sauce fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavanig;Amaret Bhumiratana;Flegel, Timothy W.
Thitiwan Sukthavorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Heterologous transformation of aspergillus niger
มหาวิทยาลัยมหิดล
Apinya Assavanig;Watanalai Panbangred;Chuanpit De-eknamkul;Vithaya Meevootisom
Ladapan Saengklai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 10
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,607
รวม 2,617 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 161,905 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 279 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 274 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 169 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 28 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 24 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 7 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 7 ครั้ง
รวม 162,693 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124