แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Comparative study on the antioxidant power of relevant standard compounds by various assays to direct total antioxidant property of the tomato crude extract
การศึกษาเปรียบเทียบพลังการต้านอนุมูลอิสระของสารมาตรฐานโดยวิธีต่างๆ ที่สอดคล้องกับสมบัติการต้านอนุมูลอิสระทั้งหมดของสารสกัดหยาบจากมะเขือเทศ

LCSH: Tomato
LCSH: Antioxidants
LCSH: Dissertations, Academic
Khon Kaen University. Instructional Resource Center
Address: KHONKEAN
Email: library.inbox@kku.ac.th
Role: Advisor
Created: 2014
Modified: 2558-09-13
Issued: 2015-09-13
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: Thesis QK P573 2014
eng
DegreeName: Master of Science
Descipline: Chemistry
©copyrights Khon Kaen University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 Phitchan-Sricharoen-ab.pdf 595.83 KB3 2020-02-11 20:12:29
2 Phitchan-Sricharoen-fulltext.pdf 2.8 MB3 2020-02-11 20:12:47
ใช้เวลา
0.024865 วินาที

Phitchan Sricharoen
Title Contributor Type
Comparative study on the antioxidant power of relevant standard compounds by various assays to direct total antioxidant property of the tomato crude extract
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Phitchan Sricharoen
Saksit Chanthai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of extraction methods of bioactive compounds for the analysis of antioxidant, antidiabetic activities, sudan dyes and copper in foods
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Phitchan Sricharoen
Saksit Chanthai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Saksit Chanthai
Title Creator Type and Date Create
Preconcentration and determination of mercury in drinking water, distilled spirit and wine samples by fi-hg-aas and spectrofluorophotometry
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai
Bhuchonk Panichlertumpi
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sample preparation and analysis of sugars and amino acids in raw sugar
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Supalax Srijaranai;Saksit Chanthai
Warangkana Suksom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production and analysis of antibiotic phenazine from Pseudomonas aeruginosa R'
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai;Wandee Bunyatratchata
Wiphada Hongthani
วิทยานิพนธ์/Thesis
Trace analysis of copper, iron and lead by faas after solid-phase extraction of their diethyldithiocarbamate complexes, and speciation of inogranic arsenic by fi-hgaas in wines and distilled spirts
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai
Nongnoot Wuwamat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Purification and characterization of a novel myoglobin from stripped-snake head fish (Ophiocephalus striatus)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Nison Sattayasai
Umpika Saejang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of Pyoverdin II from Pseudomonas aeruginosa on lipid peroxidation in milk by high performance liquid chromatography
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Maliwan Suebsadsana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Reducing of heavy metals toxicity from contaminated soil by bacterial natural products
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai ;Saksit Chanthai ;Chaiwat Ruksakulpiwat
Panadda Tansupo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on optimized production and purification of siderophores from pseudomonas and agrobacterium
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Sopida Putthaponpituk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Analysis of some aldehyde compounds as 2,4 dinitrophenylhydrazone derivatives in wines by high-performance liquid chromatography.
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai ;Chalerm Ruangviriyachai
Theerayut Charoentud
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on complexation of siderophore from Pseudomonas aeruginosa with copper, lead, vanadium and chromium
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Manop Sriuttha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on physical and chemical properties of siderophores from plant growth promoting and plant disease bacteria
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Wimonrat Tongpoothorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Immobilization of DETA-silane with silica gel as bonded stationary phase for solid-phase extraction and gas chromatographic technique
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Wirach Wongphattanagul;Sunantha Hengrasmee
Prachathipat Pongpinyo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of a siderophore produced by pseudomonas putida on iron-catalyzed lipid peroxidation in plasma using HPLC.
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Saengrawee Sutthiparinyanont
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sample preparation and analysis of saccharides, amino acids and carboxylic acid in cane juice and raw sugar.
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Supalax Srijaranai;Saksit Chanthai;Wirat Sangkawisit
Wannilak Wannachai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production and analysis of Phenazines from Pseudomonnas aeruginosa
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Santi Tongtumma
วิทยานิพนธ์/Thesis
IsolatioN and purification of pyoverdin i produced by Pseudomona Aeruginosa and tis appliction on removal of some heavy metals from aqueous solution.
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Warakarn Chamongkolpradit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Determination of capsaicinoids in hot peppers and their influence of antioxidant activity on myoglogin.
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai
Jureerat Juangsamoot
วิทยานิพนธ์/Thesis
Analysis of some volatile aroma compounds and antioxidant activity of essential oil of citronella grass leaves
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai
Sujitra Prachakoo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Determination of some plant nutrients and Gibberellic acid (GA3) in liquid biofertilizers
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Pirom Suwannasom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Determination of ascorbic acid, dehydroascorbic acid, 5-hydroxymethylefurfural and furfural in hot pepper, wine and fruit juice by HPLC
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai;Rattana Mahachai
Jatesadaporn Yaisoongnern
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development and validation method for trace analysis of free and bound cyanide in wine samples by spectrophotometry
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai
Romteera Chueachot
วิทยานิพนธ์/Thesis
Evaluation of the natioxidative and antimicrobial properties of wood vinegar from Eucalyptus wood
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Morakot Tupjun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Comparative antimicrobial activity of Phenazine-1-Carboxylic Acid (PCA) produced by Pseudomonas aeruginosa TISTR 781 and synthetic Phenazine-5, 10-Dioxide (PDO)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Sukanya Apipattarakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Measurement of polyphenol oxidase and peroxidase activities and determination of anthocyanin in hot pepper by reversed-phase HPLC
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai;Rattana Mahachai
Prapha Arnnok
วิทยานิพนธ์/Thesis
Studies on some plant nutrients and plant hormones in liquid biofertilizers and remediation of some metals from artificial wastewater and contaminated soil using Pyoverdin I
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Panadda Tansupo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Preconcentration and determination of lead in drinking water, distilled spirit and wine by flame atomic absorption spectrometry
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai
Samat Kinaree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Purification, structural characterization and functional property of myogolbin from asian swamp eel (Monopterus albus)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Nison Sattayasai
Kittiphong Wiangsamut
วิทยานิพนธ์/Thesis
Headspace solid-phase microextraction technique coupled with gas chromatography-electron capture detection for the determination of trace organochlorine pesticides in sediments
มหาวิทยาลัยอุบลราชธานี
Saksit Chanthai
Amornrat Wongklom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Determination of major and minor Capsaicinoids in Capsicum fruits using Gas Chromatography-Mass Spectrometry (GC-MS) and their inhibition effect of the crude extract on the amylase activity
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Chalerm Ruangviriyachai
Chutharat Maokam
วิทยานิพนธ์/Thesis
Extraction and characterization of phenolic compounds in Bamboo Vinegar for antioxidant and antibacterial agents
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Paweena Wannaprapha
วิทยานิพนธ์/Thesis
Analysis of antioxidant property of organo sulfur compounds extracted from garlic clove and their acting effect as natural chelating with some heavy metals affecting on their antioxidant capacity
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Jantiwa Songsungkan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Membrane disruption of Heteroscorpin-1 N- and C-Terminal domains
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Rina Patramanon;Saksit Chanthai
Supaluk Pasan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Inheritance and biosynthesis of capsaicinoids in hot pepper varieties under drought stress
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Suchila Techawongstien;Saksit Chanthai
Paongpetch Phimchan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study of analytical methods and antioxidant property relevant to enzyme inhibitory effect of volatile aroma compounds in citronella grass and lemongrass and phenolic acids in rice
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Thanawat Jumepaeng
วิทยานิพนธ์/Thesis
Isolation and purification of pyoverdin I produced by Pseudomonas aeruginosa and its application on removal of some heavy metals from aqueous solution
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Worakarn Chamongkolpradit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Evaluation of the antioxidative and antimicrobial properties of wood vinegar from Eucalyptus wood
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Chalerm Ruangviriyachai;Saksit Chanthai
Morakot Tupjan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Structural characterization of a novel Myoglobin from striped snake-head fish (Ophicephalus striatus) and thermal stability of Myoglobins from some freshwater fishes
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Nison Sattayasai
Chatrachatchaya chotichayapong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Arsenic speciation by flow injection-hydride generation atomic absorption spectrometry and determination of some metals by inductively coupled plasma-optical emission spectrometry in chilli pepper and tomato
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Nittaya Thaharn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Response surface methodology for the optimization conditions of Capsaicinoids extraction and their Inhibitory effect on α-amylase activity
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Rattana Mahachai
Supachinee Keharom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Studies on physical and structural properties of Nanocrystalline Hydroxyapatite from fish scale waste and its adsorption applications
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Supalak Kongsri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Comparative study on the antioxidant power of relevant standard compounds by various assays to direct total antioxidant property of the tomato crude extract
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Phitchan Sricharoen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Selective Fluorescence Sensor for Highly Fe3+-sensitive Detection and Determination of Fe2+ in the Presence of H2O2 in Water Sample using GSH Doped GQDs from Pyrolysis of Lime Oil Extract
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Khanitta Saenwong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of Resonance Light Scattering Technique based on Diethyldithiocarbamate Doped Graphene Quantum Dots for Ultra-trace Detection of Lead Ion in Water Samples
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;ศักดิ์สิทธิ์ จันทร์ไทย
Chayanee Kaewprom
ชญานี แก้วพรม
วิทยานิพนธ์/Thesis
The influence of a Micellar Surface Charge Modification of Graphene Oxide with Surfactants in the Carotenoid Extraction from Fruit Juice
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;ศักดิ์สิทธิ์ จันทร์ไทย
Chinawooth Sakaew
ชินวุฒ สระแก้ว
วิทยานิพนธ์/Thesis
Folic acid imprinted polymer for determination of folates in tomato using its magnetic solid phase extraction by HPLC
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Yonrapach Areerob
ยลพัชร์ อารีรบ
วิทยานิพนธ์/Thesis
Iodine supplementation and copper analysis in food samples using chitosan based biomaterial
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Nunticha limchoowong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of extraction methods of bioactive compounds for the analysis of antioxidant, antidiabetic activities, sudan dyes and copper in foods
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Phitchan Sricharoen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Comparative studies of an inhibitory enzymatic effect of capsaicinoids from hot chili pepper on α-amylase and α-glucosidase activity using a molecular docking method
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai;Khatcharin Siriwong
Kultida Thongnum
กุลธิดา ทองนำ
วิทยานิพนธ์/Thesis
Highly sensitive fingerprint detection under UV light on non-porous surface using starch powder based luminol doped carbon dots (N-CDs) from tender coconut water as a green carbon source
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Rachadaporn Benchawattananon;Saksit Chanthai;Theera Rittitod
Nugroho, David
วิทยานิพนธ์/Thesis
Histidine determination using gold nanoparticles and combining solid phase extraction with Chitosan
มหาวิทยาลัยขอนแก่น
Saksit Chanthai
Yuwapon Uppa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,969
รวม 1,972 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 4,847 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 10 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1 ครั้ง
รวม 4,858 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.28