Benjawan Thumthanaruk. Identification of volatile compounds in jellyfish protein hydrolysate. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2015.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Identification of volatile compounds in jellyfish protein hydrolysate
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Isaree Kromfang;Utorn Chikhunthod;Pirin Karpilanondh;Benjawan Thumthanaruk | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Identification of volatile compounds in jellyfish protein hydrolysate
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Isaree Kromfang;Utorn Chikhunthod;Pirin Karpilanondh;Benjawan Thumthanaruk | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Identification of volatile compounds in jellyfish protein hydrolysate
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Isaree Kromfang;Utorn Chikhunthod;Pirin Karpilanondh;Benjawan Thumthanaruk | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Identification of volatile compounds in jellyfish protein hydrolysate
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Isaree Kromfang;Utorn Chikhunthod;Pirin Karpilanondh;Benjawan Thumthanaruk | บทความ/Article | |
| Optimization of extrusion process for Pentosanase-supplemented swine feed evaluation of physical properties and enzyme stability
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Rinnawat Chaijalearn.;Kanungnij Padernchok.;Sopida Korkerd.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Wonnop Visessanguan.;Dudsadee Uttapap.;Buddhi Lamsal. | บทความ/Article | |
| Physicochemical and pasting properties of rice flour, banana flour, and job's tears flour flour blends and application in gluten-free cookies
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sirinapa Sasanam.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Jintana Laohavijitjan.;Mussatto, Solange I.;Dudsadee Uttapap. | บทความ/Article | |
| Recent updates on jellyfish applications in agro-based biotechnology and pharmaceutical interests
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Barzkar, Noora.;Benjawan Thumthanaruk.;Kalhoro, Muhammad Saleem.;Vilai Rungsardthong.;Theerawut Phusantisampan. | บทความ/Article | |
| Effect of cryoprotectants on quality of desalted jellyfish subjected to multiple freeze-thaw cycles
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Wiriya Charoenchokpanich.;Pratchaya Muangrod.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Savitri Vatanyoopaisarn.;Benjamaporn Wonganu.;Sittiruk Roytrakul. | บทความ/Article | |
| Product development of nutritious rice based gluten-free snacks from different formulation of rice varieties by extrusion and their physical, physicochemical and sensory evaluation
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sirawit Chuechomsuk.;Naruemon Bunchom.;Sopida Korkerd.;Muhammad Saleem Kalhoro.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Buddhi Lamsal. | บทความ/Article | |
| Development of lion\'s mane mushroom extract-loaded polyvinyl alcohol chitosan hydrogel film composites for controlled release of ergosterol
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pinida Joradon.;Vilai Rungsardthong.;Benjawan Thumthanaruk.;Savitri Vatanyoopaisarn.;Uracha Ruktanonchai.;Khomson Suttisintong.;Mendes, Ana C. | บทความ/Article | |
| Gelatin gel from by-products of sand jellyfish (Rhopilema hispidum) physicochemical and biochemical characterization
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Wiriya Charoenchokpanich.;Pratchaya Muangrod.;Benjawan Thumthanaruk.;Vilai Rungsardthong.;Sittiruk Roytrakul.;Sawanya Charoenlappanit.;Benjamaporn Wonganu.;Casanova, Federico. | บทความ/Article |