แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Development of reference recipes for commonly consumed Thai one-plate dishes and snacks and their nutritive values
การพัฒนาตำรับอาหารไทยอ้างอิงประเภทอาหารจานเดียวและอาหารว่างและการศึกษาคุณค่าทางโภชนการ

LCSH: Thai food
LCSH: Cooking, Thai
ThaSH: Cooking Thai
ThaSH: Nutrition -- Thailand
ThaSH: Snack foods
ThaSH: Thais -- Food
Mahidol University. Mahidol University Library and Knowledge Center
Address: NAKHONPATHOM
Email: liwww@mahidol.ac.th
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Created: 2002
Modified: 2015-03-09
Issued: 2015-02-09
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: TH S942d 2002
eng
Spatial: Thailand
DegreeName: Master of Science
Descipline: Nutrition
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 4036508-eng.pdf 980.21 KB36 2024-07-08 20:20:36
2 4036508-tha.pdf 969.99 KB75 2024-07-08 20:20:59
3 4036508.pdf 8.76 MB68 2024-03-05 15:45:37
ใช้เวลา
0.270311 วินาที

Suchada Suphanpayak
Title Contributor Type
Development of reference recipes for commonly consumed Thai one-plate dishes and snacks and their nutritive values
มหาวิทยาลัยมหิดล
Suchada Suphanpayak
Somsri Charoenkiatkul
Vongsvat Kosulwat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Somsri Charoenkiatkul
Title Creator Type and Date Create
Effect of processing and development of appropriate techniques on isoflavones content during tofu preparation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul
Piyanutch Sae-koo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Functional properties for health in Thai foods using In Vitro model
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul
Chitraporn Ngampeerapong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Isoflavone content and nutritive value of soyfoods in Thai vegetarian diets
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul
Sompit Chuenjitsaowakhon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Dietary calcium intake and other factors affecting bone status in healthy Thai children aged 9-12 years
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul;Vongsvat Kosulwat;Umaporn Suthutvoravut;Nipa Rojroongwasinkul
Orawan Thongdonthaon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of iron-rich food products from animal sources
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai;Somsri Charoenkiatkul;Pattanee Winichagoon;Prapaisri Sirichakwal
Poonsub Insung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of calcium supplementation on bone status in healthy Thai children
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul
Nutawan Chaolilitkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Salt iodization in Thailand and factors affecting quality of iodized salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Somsri Charoenkiatkul
Chantakan Thongplaw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of urethane by soymilk soy-yogurt and tofu in somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul
Chatkaew Sopa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antimutagenicity of some Thai dishes in Drosophila using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul;Somkiat Kosulwat
Nongyao Pratheepachitti
วิทยานิพนธ์/Thesis
Heme and nonheme iron content in raw and cooked animal products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Somsri Charoenkiatkul;Nipa Rojroongwasinkul
Paweena Na Patthalung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of hot water extract of Ganoderma lucidum (FR.) karst on nitrosated product of aminopyrene-nitrite model in ames test and on urethane in the somatic mutation and recombination test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul
Prapatsorn Pakdee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study of aflatoxin content in noodle dishes sold in three areas of Bangkok
มหาวิทยาลัยมหิดล
Songsak Srianujata;Somsri Charoenkiatkul;Wannee Kusamran
Prapapan Promhirangul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of some amino acids on urethane induced somatic mutation and recombination in Drosophila Melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul
Salinee Rukkwamsuk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Body fat and lean body mass estimated from dual-energy x-ray absorptiometry anthropometry and bioelectrical impedance analysis in Thai children
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul;Umaporn Suthutvoravut;Surat Komindr;Nipa Rojroongwasinkul
Sunee Saetung
วิทยานิพนธ์/Thesis
The nutrient composition of retail chicken and the effect of cooking on fat and vitamin content
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul
Nampetch Engprasert
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of reference recipes for commonly consumed Thai one-plate dishes and snacks and their nutritive values
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul;Vongsvat Kosulwat
Suchada Suphanpayak
วิทยานิพนธ์/Thesis
The cultural and health perspectives of Thai diet and current situation of eating pattern of urban adult Thai population
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kolsulwat;Somsri Charoenkiatkul
Nattaya Ganjanasuntorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of reference recipes for commonly consumed Thai side dishes and their nutritive values
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul;Vongsvat Kosulwat
Pattaya Maruekin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritive values of Thai fruit juices and fruit drinks and effect of storage time on vitamin C content in orange juice
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul
Parichart Charoenrat
วิทยานิพนธ์/Thesis
The nutrient composition of ready-to-cook foods : stir-fried vegetables
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul
Katharine Polpongse
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of vegetable eating on the levels of nitrate and nitrite in urine and saliva
มหาวิทยาลัยมหิดล
Songsak Srianujata;Somsri Charoenkiatkul
Nantawan Wongwongsri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of sprouts from some kinds of bean and rice seeds on the mutagenicity of the nitrosated beef extract in Ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Somsri Charoenkiatkul
Chatchawin Petchlert
วิทยานิพนธ์/Thesis
Vongsvat Kosulwat
Title Creator Type and Date Create
Menu development of high-calcium Thai diet
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kosulwat
Rattana Prasertwaree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Dietary calcium intake and other factors affecting bone status in healthy Thai children aged 9-12 years
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul;Vongsvat Kosulwat;Umaporn Suthutvoravut;Nipa Rojroongwasinkul
Orawan Thongdonthaon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of calcium supplementation on bone status in healthy Thai children
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul
Nutawan Chaolilitkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of frying methods and types of cooking oil on total fat, cholesterol content and fatty acid pattern of five species of commonly consumed marine fish
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Visith Chavasit
Chawhiwan Kaviruch
วิทยานิพนธ์/Thesis
Phytosterol content and antioxidant activities in common Thai vegetables
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Anadi Nitithamyong
Khwankaew Dhanasettakorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Body fat and lean body mass estimated from dual-energy x-ray absorptiometry anthropometry and bioelectrical impedance analysis in Thai children
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul;Umaporn Suthutvoravut;Surat Komindr;Nipa Rojroongwasinkul
Sunee Saetung
วิทยานิพนธ์/Thesis
Trans fatty acids content in selected foods available in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Visith Chavasit
Siwaporn Pinkaew
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of reference recipes for commonly consumed Thai one-plate dishes and snacks and their nutritive values
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul;Vongsvat Kosulwat
Suchada Suphanpayak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of reference recipes for commonly consumed Thai side dishes and their nutritive values
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somsri Charoenkiatkul;Vongsvat Kosulwat
Pattaya Maruekin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritive values of Thai fruit juices and fruit drinks and effect of storage time on vitamin C content in orange juice
มหาวิทยาลัยมหิดล
Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul
Parichart Charoenrat
วิทยานิพนธ์/Thesis
The nutrient composition of ready-to-cook foods : stir-fried vegetables
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Vongsvat Kosulwat;Somsri Charoenkiatkul
Katharine Polpongse
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 27
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,186
รวม 3,213 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 182,908 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 204 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 163 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 42 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 38 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 14 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 2 ครั้ง
รวม 183,373 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.28