แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Effect of calcium chloride on the qualities of frozen fruits

LCSH: Kasetsart University -- Dissertations. Ph.D. (Food Science) 2012
LCSH: Kasetsart University. Department of Food Science and Technology -- Dissertations
LCSH: Frozen fruit
LCSH: Calcium chloride
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis Advisor
Role: Thesis Co-Advisor
Created: 2012
Modified: 2557-09-05
Issued: 2014-09-01
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: http://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2555/arpassorn-sir/index.html
eng
Descipline: Food Science
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 arpassorn-sir-all.pdf 6.05 MB6 2023-01-30 09:27:21
ใช้เวลา
-0.961662 วินาที

Arpassorn Sirijariyawat
Title Contributor Type
Effect of calcium chloride on the qualities of frozen fruits
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Arpassorn Sirijariyawat
Sanguansri Charoenrein
Sasitorn Tongchitpakdee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Freezing characteristics and texture variation after freezing and thawing of four fruit types
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Arpassorn Sirijariyawat;Sanguansri Charoenrein

บทความ/Article
Sanguansri Charoenrein
Title Creator Type and Date Create
Factors affecting the stability of fruit bromelain in smooth cayenne pineapple (Ananas Comosus)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein
Rungtip Jutamongkon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of calcium chloride on the qualities of frozen fruits
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein;Sasitorn Tongchitpakdee
Arpassorn Sirijariyawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effect of freeze-dried mango structure on B-carotene degradation during storage
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein;Tanaboon Sajjaanantakul;Sasitorn Tongchitpakdee
Nathdanai Harnkarnsujarit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of cultivar and ripening stage on the quality and microstructure of frozen mangoes (Mangifera indica L.)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein; Wunwiboon Garnjanagoonchorn;Jingtair Siriphanich
Kannika Rimkeeree
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influence of extrusion on physicochemical proerties of konjac glucomannan
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein
Orawan Tatirat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Changes in texture ultrasturcture and cell wall composition in papaya tissue as a result of freezing and thawing
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein
Suphatta Phothiset
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influence of extrusion on physicochemical properties of waxy rice flour and its application
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein
Ornpicha Jongsutjarittam
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formation of two-layer tuna oil microcapsule and effect of encapsulant matrices on its properties
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Utai Klinkesorn ;Sanguansri Charoenrein ;Wannee Jirapakkul
Yaowapa Kwamman
วิทยานิพนธ์/Thesis
Improvement of functional properties of dried egg white via different pretreatment methods
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein ;Weerachet Jittanit
Wattinee Katekhong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Sasitorn Tongchitpakdee
Title Creator Type and Date Create
Effect of calcium chloride on the qualities of frozen fruits
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein;Sasitorn Tongchitpakdee
Arpassorn Sirijariyawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effect of freeze-dried mango structure on B-carotene degradation during storage
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sanguansri Charoenrein;Tanaboon Sajjaanantakul;Sasitorn Tongchitpakdee
Nathdanai Harnkarnsujarit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Probein pattern and antioxidative peptides of rice (Pathum Thani 1) during grain development
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Prisana Suwannaporn;Sitiruk Roytakul;Sasitorn Tongchitpakdee
Thidarat Pantoa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of membrane filtration and thermal process on quality degradation of pineapple juice
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sasitorn Tongchitpakdee
Lalita Chookeaw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Oxidative stress in clostridium perprignens and application of oxidizing agents in washing step of dreied spur pepper (Capsicum annuum Linn. Var acuminatum Fingerh.) production
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Warapa Mahakarnchanakul ;Kooranee Tuitemwong ;Sasitorn Tongchitpakdee
Unnop Tassanaudom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effects of solvent and moderate electric field on extraction of riceberry bran
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Pitiya Kamonpatana ;Sasitorn Tongchitpakdee ;Wannee Jirapakkul
Piyorot Pongkasamepornkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Combined chemical treatments and modified atmosphere packaging to inhibit pericarp browning and posthavest decay of longan (Dimocarpus Longan lour.) fruits
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Vanee Chonhenchob;Amporn Sane;Sasitorn Tongchitpakdee;Wannee Chinsirikul
Muhammad Rafiullah Khan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of micro-nano bubbles combined with sanitizers for washing process of leafy vegetables
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Warapa Mahakarnchanakul;Sasitorn Tongchitpakdee;Wannee Chinsirikul
Pitirat Klintham
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,202
รวม 2,207 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 203,061 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 414 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 280 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 23 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 19 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 6 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
รวม 203,813 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104