| Low heat full-fat soy flour : nutritional values, functional properties and potential food application มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Pimpamas Panyajiva 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of dietary fiber-enriched bakery products from Nata de Coco มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Sirinya Thomtong 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Development of coconut sugar syrup มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Kanokporn Rungsimunwong 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Phoshorylated mungbean protein concentrate : funtional properties and potential food applications มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Aunchalee Aussanasuwannakul 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of soy protein-enriched instant noodles มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Napawan Tongpun 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of wheat flour and resistant starch mix for bakery products มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Suchitra Jangchaimonta 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| The study of extraction of dietary fiber and carotenoids from carrot pomace มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Temsiri Chaidet 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Utilization of reprocessed milk from UHT milk production at the Chitralada projects มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Choompoonuch Phuenpipob 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of wheat flour and inulin mix for bread made by different methods มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Kaewta Sukheesab 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Extraction of dietary fiber from lemon grass residue and its application in foods มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Theerachai Wongmetinee 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of a dietary fiber-enriched myanmar snack (Shwe-Chi) using corn milk residues มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Han Su Yin 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of resistant starch-enriched fresh wheat noodles and instant noodles มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Napaporn Sermsai 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Development of modified fat ice cream products using inulin as a fat replacer มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Kanok-on Issariyachaikul 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Extraction and determination of properties of natural food color from by-product of turmeric มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Wimalin Rimpeekool 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Study on formulation of dietary fiber-enriched bread containing soybean hulls มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
 | Thanaporn Mahasuwanwong 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of low-fat cholesterol-free spoonable salad dressing using carbohydrate-based fat replacers มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
 | Nitaya Angpanitcharoen 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Study of iodine content in food products preserved by iodates salt มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Pongtorn Sungpuag;Sangsom Sinawat
 | Emwadee Kiatsiri 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Changes in nitrate and nitrite levels in home and commercially processed pickled mustard greens มหาวิทยาลัยมหิดล
 Songsak Srianujata;Anadi Nitithamyong;Anchanee Utaipatanacheep;Supranee Changbumrung
 | Charnya Teerapittayanon 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Mutagenicity of anabolic-androgenic drugs after nitrite treatment and effect of drugs on mutagenicity of aminopyrene (AP)-nitrite model : studies on the formation of direct mutagens during 4H AP-nitrite incubation and on the mutagenic product of 4H AP-nit มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Orathai Toobuntherng 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Mutagenic potential of organophosphate insecticides treated with nitrite in an acid solution using ames test มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Wuttichai Kattubtim 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Antimutagenicity of yogurt and yogurt cultures on cyclophosphamide and urethane in the wing somatic mutation and recombination test using drosophila melanogaster มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Umaporn Kaewtong 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| The extraction and application of dietary fiber and cellulose from pineapple cores มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
 | Theeranan Prakongpan 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing guava pomace and guava seeds มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
 | Patcharee Satra 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of fiber-enriched Thai traditional snacks using soybean hulls มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Prapaisri Sirichakwal
 | Jiraporn Jaichuen 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Mutagenicity of 4-Hexylresorcinol and its modification effects on other mutagens in two short term assays มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Suphaphan Soiphet 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Application of enzymes in improving the quality of wheat bran-enriched bread มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
 | Doolyaroot Rattanakorn 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| The extraction and application of dietary fiber from brewer's dried grain มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Orathai Youngprawat 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of supplementary food for pregnant and lactating women in vitamin A-deficient areas มหาวิทยาลัยมหิดล
 Uraiporn Chittchang;Anadi Nitithamyong;Emorn Wasantwisut
 | Boontarika Bampenpol 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Mutagenicity evaluation of vegetables grown in diesel exhaust contaminated soil using the wing somatic mutation and recombination test in drosophila melanogaster มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
 | Janpen Saksitpitak 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Nitrite scavenging activity of four plant fibers incorporated into four different heat processed flour-based foods มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Oranong Kangsadalampai
 | Jeerapa Lukcompun 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Antioxidation activity of Okara tempe a fermented product with rhizopus oligosporus มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Prapasri Puwastien;Sittiwat Lertsiri
 | Kanitta Wanthawin 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Phytosterol content and antioxidant activities in common Thai vegetables มหาวิทยาลัยมหิดล
 Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Anadi Nitithamyong
 | Khwankaew Dhanasettakorn 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Effect of young leaves obtained from vigna radiata vigna umbellata and vigna unguiculata seeds on the mutagenicity of nitrite treated aminopyrene มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Naiyana Thongsaeng 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Antimutagenicity of egg yolk from hens fed marigold supplemented chow using somatic mutation and recombination test มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Orawan Wongpraewit 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Effect of antioxidants supplemented beverage on scavenging enzymes and lipid peroxidation in Thai soldiers มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kallaya Kijboonchoo;Anadi Nitithamyong;Atip Likidlilid
 | Pamorn Jindamanee 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of dietary fiber-enriched cake using sugarcane bagasse มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
 | Pawita Seekeow 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Study on the extraction of dietary fiber from soybean hulls and its application มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa
 | Pennapha Kiattheerachai 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Antimutagenicity of pilangkasa (Ardisia Colorata Roxb.) juice and wine on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Phijitra Mongkolpech 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Calcium fortification in soybean milk and in-vitro bioavailability มหาวิทยาลัยมหิดล
 Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong
 | Piangjan Chaiwanon 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Study on comparison of heavy metal content in green mussel before and after baking and steaming process มหาวิทยาลัยมหิดล
 Chumlong Arunlertaree;Anadi Nitithamyong
 | Picheat Teeravutcharagorn 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Calcium fortification in soybean yoghurt and in-vitro bioavailability มหาวิทยาลัยมหิดล
 ปิยนันท์ สงวนพฤกษ์;Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong
 | Piyanun Sanguanpruke 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of dietary fiber-enriched instant noodles มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
 | Piya-anong Prairahong 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of complementary food for infants in vitamin A-deficient areas มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Pornphan Sakharin 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Mutagenic and antimutagenic potential of monosodium glutamate production waste (BX liquid) treated with nitrite in the Ames test and the wing spot test using Drosophila melanogaster มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
 | Pranee Kiatsurayanont 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Antimutagenicity of raw and cooked Brassica oleracea vegetables using somatic mutation and recombination test มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Sawaros Kijja 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of reduced-fat bakery products using modified starch มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat
 | Saranya Huangiam 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of fiber-enriched doughnuts using ground soybean hulls and the effect on absorption of frying oil มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
 | Suchada Sukkra 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Antimutagenicity of water extract from Thai indigenous vegetables using somatic mutation and recombination test มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Sutinee Saseelung 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Potential utilization of herb for microbial growth inhibition in coconut juice มหาวิทยาลัยมหิดล
 Acharaporn Sungpetch;Anadi Nitithamyong
 | Suthira Soongsawang 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Antimutagenicity of Thai fruit and herbal wines on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong
 | Suwanna Khiewprain 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Food industrial by-product utilization by using the extrusion process มหาวิทยาลัยมหิดล
 Acharaporn Sungpetch;Pracha Boonyasirikool;Anadi Nitithamyong
 | Supatinee Suksom 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Adoption of process for cookies with candied water hyacinth among members of housewife groups : a case study of Nakhon Pathom province มหาวิทยาลัยมหิดล
 Sanchai Sutipanwihan;Anadi Nitithamyong;Supang Ruangchai
 | Patamabhorn Kerdchoochuen 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of rice-based noodles containing soy ingredients and hydrocolloids as quality improvers มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
 | Pichsinee Hunsuwan 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of frozen reduced-fat and cholesterol roti using a soy-based egg replacer มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Sitima Jittinandana
 | Watcharapol Khoonin 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of reduced-fat spoonable and pourable salad dressings using okra (Abelmoschus esculentus (L.) Moench) gum as a fat replacer มหาวิทยาลัยมหิดล
 ;Anadi Nitithamyong;Nattapol Tangsuphoom;Sitima Jittinandana
 | Krittaluck Vijitragool 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Effect of dietary fiber on plasma levels of insulin, estradiol, progesterone, glucose and lipids in normal Thai women มหาวิทยาลัยมหิดล
 Supornpim Chearskul;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong
 | Navaporn Supingklud 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| The effect of dietary fiber on hydrogen and methane production in vegetarians มหาวิทยาลัยมหิดล
 Prapaisri P. Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Anadi Nitithamyong
 | Nantana Suppapitnarm 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Nutritive values and sensory acceptability of red tilapia : a comparative study of freshwater and seawater cultured fish มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Charoen Nitithamyong;Prapasri Puwastien
 | Suthida Chatvuitinun 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of reduced-calorie frozen desserts using pectin as fat replaces and aspartame as sweetener มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit
 | Sanuch Kotchabhakdee 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing dried okara and defatted dried okara มหาวิทยาลัยมหิดล
 ;Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat
 | Rujirej Nuntisak 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of high-fiber snack bars containing soybean hulls, pineapple core and wheat bran มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Prapaisri Sirichakwal
 | Arunee Wongkasemsombat 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Mutagenicity modification of oolong tea on nitrite treated filtrate of five-spice seasoned pork :|bstudies on precursor formed during cooking and on mutagenic product in acid solution using ames test มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong
 | Linna Tongyonk 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Effects of maillard reaction products (MRPs) on mutagenicity of nitrite-aminopyrene reaction product : studies on formation of mutagen and on final product มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
 | Renu Chongmankongcheep 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of high fiber bakery products and Thai traditional sweets containing soybean hulls มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong
 | Manee Arpanantikul 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Direct mutagenic potential of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) treated with nitrite in simulated gastric condition : comparison between authentic PAHs and PAH-containing fraction derived from smoked and charcoal-broiled foods using Ames assay มหาวิทยาลัยมหิดล
 Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran
 | Kanocvan Manoonphol 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Study on formulation of high fiber cookies containing pineapple core มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Ratanasuda Phan-urai
 | Suvannee Teerapapthamkul 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of modified fat butter cake using ocimum canum mucilage as a fat replacer มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Sitima Jittinandana
 | Kwankaew Kangsadalampai 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Development of fructooligosaccharides (FOS)-fortified guava juice มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Pornrat Sinchaipanit
 | Haine, Aung Thu 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Physicochemical properties of biopolymer-stabilized colloidal particles : microfibrillated cellulose-stabilized emulsions and β-lactoglobulin-coated gold nanoparticles มหาวิทยาลัยมหิดล
 Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Promluck Somboonpanyakul;Anadi Nitithamyong
 | Thunnalin Winuprasith 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Extraction of a natural colorant from dragon fruit peel and determination of its properties มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Pongtorn Sungpuag
 | Chatchanok Chuaynual. 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
        		| Formulation of inulin-enriched instant rice porridge มหาวิทยาลัยมหิดล
 Anadi Nitithamyong;Kunchit Judprasong
 | Wanwilai Chaimanakij. 
 | วิทยานิพนธ์/Thesis |