แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Effecacies of using a mixture of organic acids and chlorine dioxide in reducing the numbers of Salmonella typhimurium in processing of frozen chicken
ประสิทธิภาพการใช้สารฆ่าเชื้อผลมของกรดอินทรีย์ร่วมกับคลอรีนไดออกไซด์ในการลดจำนวนเชื้อซัลโมเนลลาไทฟิมิเรียมในกระบวนการผลิตไก่สดแช่แข็ง

MeSH: Chlorine
MeSH: Salmonella typhimurium
LCSH: Frozen chickens
LCSH: Organic acids
Mahidol University. Mahidol University Library and Knowledge Center
Address: NAKHONPATHOM
Email: liwww@mahidol.ac.th
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Role: Thesis Advisors
Created: 2002
Modified: 2013-10-18
Issued: 2013-10-18
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
ISBN: 9740414699
CallNumber: TH D812e 2002
eng
DegreeName: Master of Science
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 4137676-eng.pdf 938.01 KB9 2018-06-01 01:49:55
2 4137676-tha.pdf 945.67 KB25 2019-03-08 18:42:29
3 4137676.pdf 4.58 MB33 2018-06-01 01:49:57
ใช้เวลา
0.343883 วินาที

Duangporn Sangplang
Renu Twichatwitayakul
Title Creator Type and Date Create
Effecacies of using a mixture of organic acids and chlorine dioxide in reducing the numbers of Salmonella typhimurium in processing of frozen chicken
มหาวิทยาลัยมหิดล
Renu Twichatwitayakul;Prapasri Puwastien;Chittima Singhavanich
Duangporn Sangplang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of instant noodles preparation and identification of the proper critical control points for controlling Bacillus Cereus contamination in instant noodle seasoning
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Chittima Singhavanich;Renu Twichatwitayakul
Jiraporn Sonyim
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of hazard analysis critical control point model for pasteurized guava juice manufacturing in small scale industries
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chittima Singhavanich;Suwimol Keeratipiboon;Renu Twichatwitayakul
Jukkrit Wonglangka
วิทยานิพนธ์/Thesis
The enhancement of disinfection efficiency for mushroom substrate preparation with solar energy : energy efficiency in mushroom farm
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chirapol Sintunawa;Renu Twichatwitayakul
Somporn Mongklon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Application of greenhouse model for mushroom substrate disinfection : improvement on design and efficiency
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chirapol Sintunawa;Wiriya Meesiri;Renu Twichatwitayakul
Achara Prasatsrisupap
วิทยานิพนธ์/Thesis
Prapasri Puwastien
Title Creator Type and Date Create
Iodine fortification in Som-Fak and its characteristics during fermentation, storage and after cooking
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien
Numphung Rujithamkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Technology transfer of calcium-fortified soybean milk to school level
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien
Jiraporn Sirison
วิทยานิพนธ์/Thesis
Changes of antioxidant activity and total phenolic compounds during storage of selected fruits and their juices
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien
Oruma Patthamakanokporn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritive value of commonly consumed fish : proximate composition, fatty acids and cholesterol
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Pongtorn Sungpuag;Somkiat Kosulwat
Kunchit Judprasong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Lactose digestion and tolerance after consumption ready-to-eat cereal breakfast and milk in adolescents
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Kraisid Tontisirin
Wanna Taveethavornsawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Attitude knowledge understanding and use of information on nutrition labeling in Bangkok residents
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Thara Viriyapanich
Benchaporn Sukprasert
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effecacies of using a mixture of organic acids and chlorine dioxide in reducing the numbers of Salmonella typhimurium in processing of frozen chicken
มหาวิทยาลัยมหิดล
Renu Twichatwitayakul;Prapasri Puwastien;Chittima Singhavanich
Duangporn Sangplang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Selenium content of Thai foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien
Jarupan Polngam
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of instant noodles preparation and identification of the proper critical control points for controlling Bacillus Cereus contamination in instant noodle seasoning
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Chittima Singhavanich;Renu Twichatwitayakul
Jiraporn Sonyim
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antioxidation activity of Okara tempe a fermented product with rhizopus oligosporus
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Prapasri Puwastien;Sittiwat Lertsiri
Kanitta Wanthawin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Lactose digestion and tolerance after yogurt tablet consumption in adolescents
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Visith Chavasit
Laong Kvammana
วิทยานิพนธ์/Thesis
Calcium fortification in soybean milk and in-vitro bioavailability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong
Piangjan Chaiwanon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Calcium fortification in soybean yoghurt and in-vitro bioavailability
มหาวิทยาลัยมหิดล
ปิยนันท์ สงวนพฤกษ์;Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong
Piyanun Sanguanpruke
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of prolonged consumption of yoghurt on lactose digestion and tolerance in adolescents
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Prapaisri P. Sirichakwal;Pongtorn Sungpuag
Songsuda Chancharupong
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effectiveness study of Sinlek rice consumption on improvement of iron status in Hill-Tribe children
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Uruwan Yamborisut;Rachanee Mekanontchai;Malulee Tuntawiroon;Prapasri Puwastien
Orraya Porniammongkhol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritional and antinutritional properties of Ma-king (Hodgsonia heteroclita and Hodgsonia macrocarpa) and Kra-bok (Irvingia malayana) seeds and their use in cookies
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Ratchanee Kongkachuichai;Pongtorn Sungpuag
Narintra Chawaluechai
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effect of dietary fiber on hydrogen and methane production in vegetarians
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P. Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Anadi Nitithamyong
Nantana Suppapitnarm
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutritive values and sensory acceptability of red tilapia : a comparative study of freshwater and seawater cultured fish
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Charoen Nitithamyong;Prapasri Puwastien
Suthida Chatvuitinun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Lactose digestion and tolerance after whole milk and low lactose milk products consumption in middle age people
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Visith Chavasit
Siriporn Wichito
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of reference amounts for Thai nutrition labelling and food composition data base of Thai commercial food products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Prapaisri P. Sirichakwal;Pongtorn Sungpuag
Monthip Raroengwichit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nutrient intake and health status of Thai vegans : trace elements and vitamin B12
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Kraisid Tontisirin;Phongjan Hathirat
Chureeporn Chitchumroonchokchai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of solid foods and reduction of milk quantity on postprandial colonic lactose fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Prapasri P. Sirichakwal;Kraisid Tontisirin;Wandee Varavithya
Wenika Benjapong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Vitamin B12 in fermented plant prodcts, and effect of cooking process
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Kraisid Tontisirin
Sutarnthip Rugsagunpiwat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Relationship of nutrient intake, renal stone and distal renal tubular acidosis (dRTA) in the North-East of Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Sakorn Dhanamitta;Sumalee Nimmannit
Sompong Liammongkolkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Behavior of snack consumption among school children in rural
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sakorn Dhanamitta;Yongyout Kachondham;Prapasri Puwastien
Laddawan Limpijarnkit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Investigation of Thai plants for potential sources of inulin-type fructans
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Kunchit Judprasong;Pongtorn Sungpuag;Prapasri Puwastien
Siriporn Tanjor
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chittima Singhavanich
Title Creator Type and Date Create
Formulation of pre-event meals and their effect on endurance performance in athletes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kallaya Kijboonchoo;Visith Chavasit;Chittima Singhavanich
Panik Avirutdhakarn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of low viscosity blenderized diets by adding amylase rich food for patient with intact gastrointestinal function
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chittima Singhavanich;Chomchark Chuntrasakul;Srisamai Viboonyanon
Songsri Keawtanom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effecacies of using a mixture of organic acids and chlorine dioxide in reducing the numbers of Salmonella typhimurium in processing of frozen chicken
มหาวิทยาลัยมหิดล
Renu Twichatwitayakul;Prapasri Puwastien;Chittima Singhavanich
Duangporn Sangplang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of instant noodles preparation and identification of the proper critical control points for controlling Bacillus Cereus contamination in instant noodle seasoning
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Chittima Singhavanich;Renu Twichatwitayakul
Jiraporn Sonyim
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of hazard analysis critical control point model for pasteurized guava juice manufacturing in small scale industries
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chittima Singhavanich;Suwimol Keeratipiboon;Renu Twichatwitayakul
Jukkrit Wonglangka
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of formulative tube feeding for patients with infacat gastrointestinal function
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kraisid Tontisirin;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Chomchark Chuntrasakul
Wantanee Worawongtud
วิทยานิพนธ์/Thesis
Study on formulation of high fiber cookies containing pineapple core
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Ratanasuda Phan-urai
Suvannee Teerapapthamkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 10
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,505
รวม 1,515 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 74,907 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,401 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 19 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 2 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
รวม 76,360 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124