Development of appropriate educational tools and safe production processes for food products packed in hermetically sealed containers for the cottage industry in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Ekkawit Saenkhum
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of multiple-fortified bouillon cube and sugar cube products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Juntima Photi
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Situation analysis on the production and contamination of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 Southern provinces of Thailand anddevelopment of potential preventive measures
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Supaporn Kunhawattana
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of appropriate production and quality assurance systems for small-scale producers of pasteurized beverages packed in closed plastic containers in the 14 southern provinces of Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Wachira Jirarattanarangsri
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of fortified dried broken rice as complementary food
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Monthana Chitpan
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Iron fortification in different kinds of soy sauce by using various fortificants : sensory acceptability, shelf stability and dialyzability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Ratana Watanapaisantrakul
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Iodine stability and sensory quality of fermented fish and fish sauce fermented by using iodated salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Boualapha Chanthilath
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on extraction process of pectin from leaves of Khruea-Ma-Noi (Cyclea barbala Miers) and its potential use in food industry
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Tanisara Yoswit
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Qualities and shelf stabilities of lysine-fortified deep-fried and dried instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Chatdanai Polpuech
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Application of HACCP principles in tube ice manufacturing
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Phannakon Phithaksantayothin
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Application of HACCP principles in block ice and crushed ice manufacturing
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Kukkanang Sirilaksanamanon
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Sensory acceptability and nutrient stability of double-fortified wheat flour
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Chakkrapong Assawapromtada
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Losses of fortified vitamin a in vegetable oils during transportation distribution cooking and storage in different packagings
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Laddawan Puysuwan
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of appropriate techniques in defluoridation of bottled drinking water for small-scale producers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Araya Rojjanawanicharkorn
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Shelf stability sensory qualities and bioavailability of iron-fortified curry powder
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Karn Sanjeev Kumar
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Hazard of beverages interacted with nitrite in the present of vitamin C : direct mutagenic potential and nitroso compound formation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Wannee Kusamran | Vasana Jitima
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Improvement of nutritive values of instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Prapaisri P Sirichakwal;Pongtorn Sungpuag;Nurak Mahatana-arnont | Wimolthip Taeteang
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of pre-event meals and their effect on endurance performance in athletes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kallaya Kijboonchoo;Visith Chavasit;Chittima Singhavanich | Panik Avirutdhakarn
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on formulation of dietary fiber-enriched bread containing soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit | Thanaporn Mahasuwanwong
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of Vienna sausages containing reduced fat and sodium and modified fatty acid pattern
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat;Pensri Chungsiriwat | Sappanyoo Charoensook
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of iron-rich food products from animal sources
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai;Somsri Charoenkiatkul;Pattanee Winichagoon;Prapaisri Sirichakwal | Poonsub Insung
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Molecular typing of lactic acid bacteria isolated during Nham fermentation
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ruud Valyasevi | Sukun Kunawasen
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of quality assurance system for small-scale production plant of bottled drinking water
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Yuthana Norapoompipat;Tipvon Parinyasiri;Kaew Kangsadalampai | Ornsurang Teerawat
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Salt iodization in Thailand and factors affecting quality of iodized salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Somsri Charoenkiatkul | Chantakan Thongplaw
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Evaluation of the pilot project for school milk distribution in primary school of Chiang-Rai province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pattanee Winichagoon;Visith Chavasit | Pattama Riewluang
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Double fortification of fish sauce mixed fish sauce and salt brine for cooking : nutrient stability and sensory acceptability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Ratchanee Kongkachuichai | Preeyacha Nopburabutr
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of appropriate complementary food for infants in Ubon Rachathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Visith Chavasit;Urawan Yambourisut | Orraya Porniammongkhon
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of low sodium and low sugar seasoning sauces
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Pongtorn Sungpuag;Nipa Rojroongwasinkul | Ratana Eaiprasertsak
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Chicken bone calcium extraction and its application as a food fortificant
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pongtorn Sungpuag;Prapaisri P Sirichakwal;Visith Chavasit | Aikkarach Kettawan
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effect of dietary lycopene from tomato and tomato products on plasma lycopene and oxidative DNA damage in human lymphocytes
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pongtorn Sungpuag;Emorn Wasantwisut;Visith Chavasit | Araya Pranprawit
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on post-treatment microbial contamination of bottled drinking water produced at pilot plant
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit | Atthawit Wipatanawin
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Evaluation of safety of food products packed in hermetically sealed containers produced at cottage industries in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Tipvon Parinyasiri;Yuthana Norapoompipat | Boonteun Jokkrajai
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
A situation analysis of production concerning the safety of low-acid and acidified foods packed in hermetically sealed containers produced from cottage industries in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Visith Chavasit;Tipvon Parinyasiri | Chainan Saengsurathum
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of frying methods and types of cooking oil on total fat, cholesterol content and fatty acid pattern of five species of commonly consumed marine fish
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Visith Chavasit | Chawhiwan Kaviruch
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Lactose digestion and tolerance after yogurt tablet consumption in adolescents
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Visith Chavasit | Laong Kvammana
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on iron bioavailability of porcine blood curd recipes by in vitro digestion method
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul;Rin Charoensiri | Napaporn Kulkamtorn
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of canned coconut milk product with modified fatty acid profile
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith chavasit;Somkiat Kosulwat;Kiettisak Theppadungporn | Nattapol Tangsuphoom
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of appropriate food menus for local pregnant women in Ubonratchathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Thara Viriyapanich;Prapaisri P Sirichakwal;Visith Chavasit | Piyarat Tunwetchasin
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of dietary fiber-enriched instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit | Piya-anong Prairahong
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on stability of iodine in iodated salt by using different cooking model conditions
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Kunchit Judprasong | Piyachat Malaivongse
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Mutagenic and antimutagenic potential of monosodium glutamate production waste (BX liquid) treated with nitrite in the Ames test and the wing spot test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong | Pranee Kiatsurayanont
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Iron bioavailability of cooked porcine blood curd recipes evaluated in anemic rats
มหาวิทยาลัยมหิดล
Ratchanee Kongkachuichai;Visith Chavasit;Nipa Rojroongwasinkul | Sayam Kanjanasit
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of reduced-fat bakery products using modified starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat | Saranya Huangiam
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Fortification of iodine, iron and vitamin A in instant noodles : stability and their effects on product qualities
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Pojjanee Paniangvait;Pongtorn Sungpuag | Siriporn Toma
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Trans fatty acids content in selected foods available in Thailand
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Visith Chavasit | Siwaporn Pinkaew
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Feasibility study on production of shrimp crackers from pulp of black tiger prawn (Penaeus monodon) head
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sompong Thongchai;Nongnuch Raksakulthai;Visith Chavasit;Kasem Kulpradit | Apiradee Srirangsit
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Psychosocial and sensory factors associated with fruit and vegetable consumption among adolescents in Khon Kaen province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somchai Durongdej;Visith Chavasit;Jeeranun Suwanwaree | Thitikan Chaosap
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
The evaluation of feasibility in using high calcium fish powder fortified in local diets of pregnant women in Ubon Ratchathani province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri Sirichakwal;Tharadol Kengganpanich;Visith Chavasit | Sirirat Lorkerdphol
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of reduced-calorie frozen desserts using pectin as fat replaces and aspartame as sweetener
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit | Sanuch Kotchabhakdee
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Lactose digestion and tolerance after whole milk and low lactose milk products consumption in middle age people
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Visith Chavasit | Siriporn Wichito
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of canned complementary food using locally available materials
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kraisid Tontisirin;Visith Chavasit | Souwanee Souvaphapsopha
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of coconut milk-substitute Thai desserts containing low saturated fat, sugar and sodium
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Visith Chavasit;Surat Komindr;Somkiat Kosulwat;Bulan Phithakpol | Anchalee Srichamroen
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Mutagenicity modification of oolong tea on nitrite treated filtrate of five-spice seasoned pork :|bstudies on precursor formed during cooking and on mutagenic product in acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong | Linna Tongyonk
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of vitamin A-rich preserved foods by using appropriate technologies
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Emorn Wasantwisut;Pongtorn Sungpuag | Rochana Pisaphab
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of formulative tube feeding for patients with infacat gastrointestinal function
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kraisid Tontisirin;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Chomchark Chuntrasakul | Wantanee Worawongtud
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on formulation of high fiber cookies containing pineapple core
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Ratanasuda Phan-urai | Suvannee Teerapapthamkul
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Utilization of chitosan for chelation of lead in waste water
มหาวิทยาลัยมหิดล
Songsak Srianujata;Ladda Tangbanluekal;Visith Chavasit;Satit Puttipipatkhachorn | Varaporn Cholumpai
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on dietary fiber sources in Thailand and its applications
มหาวิทยาลัยมหิดล
Pairoj Luangpituksa;Apinya Assavanig;Visith Chavasit | Benjawan Thumthanaruk
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Efficiencies of training tool on good manufacturing practices and critical control points of production plants of 20-liter packing size drinking water in Cambodia
มหาวิทยาลัยมหิดล
Visith Chavasit;Varongsiri Kemsawasd | Leab, Kong, 1993-
| วิทยานิพนธ์/Thesis |