แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Use of cross-linked carboxymenthyl modified mungrean starch as gelling agent in commercial products
การใช้แป้งถั่วเขียวดัดแปรคาร์บอกซีเมทิลเชื่อมขวางเป็นสารก่อเจลในผลิตภัณฑ์เชิงพาณิชย์

Classification :.DDC: 615.321
LCSH: Gel (Pharmacy)
LCSH: Mung bean -- Chemistry, Analytic
Abstract: http://archive.lib.cmu.ac.th/full/T/2011/phars30911sw_abs.pdf
Chiang Mai University Library
Address: Chiang Mai
Email: cmulibref@cmu.ac.th
Role: Chairperson
Role: Member
Role: Member
Role: Member
Created: 2011
Modified: 2013-09-06
Issued: 2013-09-06
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: Th 615.321 S961U
eng
DegreeName: Master of Science
©copyrights Chiang Mai University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 phars30911sw_tpg.pdf 560.75 KB13 2022-11-03 12:29:09
2 phars30911sw_bib.pdf 407.88 KB15 2021-07-13 10:11:15
3 phars30911sw_ch4.pdf 357.31 KB20 2022-11-03 12:26:43
4 phars30911sw_ch3.pdf 21.77 MB35 2024-10-08 00:12:14
5 phars30911sw_ch2.pdf 2.15 MB38 2024-10-08 00:12:55
6 phars30911sw_ch1.pdf 1.9 MB22 2024-10-08 00:14:14
7 phars30911sw_con.pdf 1.41 MB12 2021-07-13 10:11:44
8 phars30911sw_abs.pdf 444.98 KB14 2022-11-03 12:29:29
9 phars30911sw_app.pdf 208.83 KB15 2021-07-13 10:11:59
ใช้เวลา
0.055645 วินาที

Sureeporn Wattanageebood
Title Contributor Type
Use of cross-linked carboxymenthyl modified mungrean starch as gelling agent in commercial products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Sureeporn Wattanageebood
Nisit Kittipongpatana
Ornanong Kittipongpatana
Tuddao Chuchote
Lonkan Kamprasert
วิทยานิพนธ์/Thesis
Nisit Kittipongpatana
Title Creator Type and Date Create
Synthesis of 6-Aminoquinoline derivatives as potential antimalarial agents
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Busaban Sirithunyalug;Aphiwat Teerawutgulrag;Nisit Kittipongpatana
Supat Jiranusornkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Phamacognostic characteristics and basic chemical constituents of five species of smilax
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Somporn Putiyanan;Maxwell, James F.;Nisit Kittipongpatana;Pranom Dechwisissakul
Sirikate Samadthasinwanich
วิทยานิพนธ์/Thesis
Potential of carboxymethyl modified mungbean starch as a carrier in a controlled release drug delivery system
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Poj Knlvanich;Ornanong Kittipongpetana;Nisit Kittipongpatana
Pasit Anutrakulchai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Use of cross-linked carboxymenthyl modified mungrean starch as gelling agent in commercial products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Nisit Kittipongpatana;Ornanong Kittipongpatana;Tuddao Chuchote;Lonkan Kamprasert
Sureeporn Wattanageebood
วิทยานิพนธ์/Thesis
Potential of modified starches prepared from various types of native starch through hydroxypropylation and carboxymethylation as film former
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Ornanong Kittipongpatana;Nisit Kittipongpatana;Poj Kulvanich
Tippawan Tehkhunmag
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of cross-linked carboxymethyl modified rice starch as tablet disintegrant
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Ornanong Kittipongpatana;Nisit Kittipongpatana;Chaiyavat Chaiyasut;Tuddao Chuchote
Rungsiri Suriyatem
วิทยานิพนธ์/Thesis
Optimization of Monacolin K biosynthesis by Monoascus species in Thai rice
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Surapol Natakankitkul;Nisit Kittipongpatana;Renu Pinthong;Maitree Suttajit
Jantana Keereetaweep
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chemopreventive potential of gamma-oryzanol extract from Thai purple rice bran
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Chavalit Sittisombut;Busaban Sirithunyalug;Aphirak Phianmaongkhol;Nisit Kittipongpatana;Jakkapan Sirithunyalug
Chalermpong Saenjum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Probiotic lactobacillus plantarum LCC 150 isolated from Thai fermented food and cholesterol lowering property of its fermented soybean milk product
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Chaiyavat Chaiyasut;Duangporn Kantachote;Plearnpis Luxananil;Nisit Kittipongpatana;Wiwat Wangcharoen
Sasithorn Sirilun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Plant extracts and safflower extract-loaded nanostructured lipid carriers for hair growth peomotion
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Praneet Opanasopit;Wiwat Wangcharoen;Omanong S. Kittipongpatana;Nisit Kittipongpatana;Sunee Chansakaow;Chaiyavat Chaiyasut
Naphatsorn Kumar
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of Flow Injection Analysis Systems for Determination of Toxic Substances in Food
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Winai Oungpipat;Surapol Natakankitkul;Boonsom Liawruangrath;Saisunee Liawruangrath;Sakchai Satienperakul;Nisit Kittipongpatana
Kanokwan Chaiyasing
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of a multi-functional rice starch-based pharmaceutical excipient by co-process technique for direct compression of tablets
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Satit Puttipipatkhachorn;Ornanong S. Kittipongpatana;Nisit Kittipongpatana;Phanphen Wattanaarsakit;Worrapan Poomanee
Karnkamol Trisopon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Ornanong Kittipongpatana
Title Creator Type and Date Create
Use of cross-linked carboxymenthyl modified mungrean starch as gelling agent in commercial products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Nisit Kittipongpatana;Ornanong Kittipongpatana;Tuddao Chuchote;Lonkan Kamprasert
Sureeporn Wattanageebood
วิทยานิพนธ์/Thesis
Potential of modified starches prepared from various types of native starch through hydroxypropylation and carboxymethylation as film former
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Ornanong Kittipongpatana;Nisit Kittipongpatana;Poj Kulvanich
Tippawan Tehkhunmag
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of cross-linked carboxymethyl modified rice starch as tablet disintegrant
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Ornanong Kittipongpatana;Nisit Kittipongpatana;Chaiyavat Chaiyasut;Tuddao Chuchote
Rungsiri Suriyatem
วิทยานิพนธ์/Thesis
Tuddao Chuchote
Title Creator Type and Date Create
Use of cross-linked carboxymenthyl modified mungrean starch as gelling agent in commercial products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Nisit Kittipongpatana;Ornanong Kittipongpatana;Tuddao Chuchote;Lonkan Kamprasert
Sureeporn Wattanageebood
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of cross-linked carboxymethyl modified rice starch as tablet disintegrant
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Ornanong Kittipongpatana;Nisit Kittipongpatana;Chaiyavat Chaiyasut;Tuddao Chuchote
Rungsiri Suriyatem
วิทยานิพนธ์/Thesis
Lonkan Kamprasert
Title Creator Type and Date Create
Use of cross-linked carboxymenthyl modified mungrean starch as gelling agent in commercial products
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Nisit Kittipongpatana;Ornanong Kittipongpatana;Tuddao Chuchote;Lonkan Kamprasert
Sureeporn Wattanageebood
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 10
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,091
รวม 2,101 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 229,813 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 284 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 260 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 100 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 32 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 8 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 2 ครั้ง
รวม 230,509 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124