Tuan, Quoc Le. Drying kinetics and optimization for instant brown rice process. Master's Degree(Food Science). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 2012.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Drying kinetics and optimization for instant brown rice process
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Tuan, Quoc Le | Werachet Jittanit | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effects of microwave heating conditions on physico-chemical properties of rice comparing with conventionally aged rice
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Tuan, Quoc Le | Sirichai Songsermpong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Drying kinetics and optimization for instant brown rice process
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Werachet Jittanit | Tuan, Quoc Le | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Annealed acid-methanol treated rice starch : Its properties and the synergistic with xanthan
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Prisana Suwannaporn | Janwadee Aryupong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Starch digestibility of hydrothermal treated germinated brown rice to reduce blood glucose
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Prisana Suwannaporn ;Saipin Thanachasai ;Wannee Jirapakkul | Weeranut Wanwarothorn | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Hydrolysed rice glutelin as plant based emulsifier to reduce tween60 in coconut milk emulsion facing process stresses
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Prisana Suwannaporn | Kewalin Phakthawat | วิทยานิพนธ์/Thesis |