Soottawat Benjakul. Conversion and utiliztion of Chitosan from prawn shell. (). มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่. : , 1992.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Production of microbiological peptone from prawn Processing wastes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Buckle, K.A | บทความ/Article | |
| Conversion and utiliztion of Chitosan from prawn shell
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Feasibility study of a shrimp-based chitin/chitosan industry in Southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Nongporn Hutadilok | บทความ/Article | |
| Quality of Fish Paste (Kapi) from Sardine
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wanna Choorit;Pairat Sophanodora;Ankana Pooldam;Phaisan Wuttijumnong;Buckle, Ken A | บทความ/Article | |
| Chitosan production from carapace and shell of black tiger shrimp (penaeus monodon)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Soottawat Benjakul;Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Value added products from tuna meat remainder:Frozen tuna meat, seasoned and wrapped with cabbage
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Araya Chaoruangrit;Thongchai Suwansichon | บทความ/Article | |
| Effect of film additives on properties of biodegradable film from chitosan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nopparat Mahae;Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Utilisation of Prawn Head Powder in Oriental Prawn Crackers
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Seafood Processing Industries Within Songkhla-Hat Yai Region The Survey of Basic Data Emphasis on Wastes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Poonsuk Prasertsan;Phaisan Wattijumnong;Pairat Sophanodora;Wanna Choorit | บทความ/Article | |
| Quality Evaluation and Storage Stability of Boiled Dried Anchovies
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Characterization and preparation of lipid from Tuna by-products mainly tuna eggs (roe)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora ;Terje Strom ;Aran H-Kittikun | Prince of Songkla University under PSU collaborative research fund | งานวิจัย/Research report |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Gel properties of croaker–mackerel surimi blend
มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ Worawan Panpipat;Manat Chaijan;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Conversion and utiliztion of Chitosan from prawn shell
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Chitosan production from carapace and shell of black tiger shrimp (penaeus monodon)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Soottawat Benjakul;Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Gelation proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Soottawat Benjakul | งานวิจัย/Research report | |
| Effect of acid and alkaline solubilization on the properties of surimi based film
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Thummanoon Prodpran;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscle
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Soottawat Benjakul;Prince of Songkla University Department of food technology;Soottawat Benjakul | งานวิจัย/Research report | |
| Effect of acid and alkaline solubilization on the properties of surimi based film
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Thummanoon Prodpran;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Efficiency of the V3 region of 16S rDNA and the rpoB gene for bacterial community detection in Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som) using PCR-DGGE techniques
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Chatthaphisuth Sanchart;Soottawat Benjakul;Onnicha Rattanaporn;Dietmar Haltrich;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of stink bean (Parkia speciosa Hassk.) pod extracts
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Suchanuch Wonghirundecha;Soottawat Benjakul;Punnanee Sumpavapol | บทความ/Article | |
| Safety evaluation and bacterial community of kung-somusing PCR-DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Sutanate Saelao;Sireewan Keasuwan;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Detection and preliminary characterization ofa narrow spectrum bacteriocin produced by Lactobacillus pentosus K2N7from Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nisit Watthanasakphuban;Akio Tani;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Monitoring of changes in lactic acid bacteria during production ofThai traditional fermented shrimp (Kung-Som) by culturing methodand PCR-DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kanokwan Thongruck;Sutanate Saelao;Punnanee Sumpavapol;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Tuna viscera hydrolysate products prepared by different enzyme preparationsimprove the feed intake and growth of Asian seabass, Latescalcarifer,fed total fishmeal replacement diets
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Rutchanee Chotikachinda;Chutima Tantikiti;Soottawat Benjakul;Rustad, Turid | บทความ/Article |