แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Conversion and utiliztion of Chitosan from prawn shell

Organization : Prince of Songkla University Hatyai Campus

Organization : Prince of Songkla University Hatyai Campus
keyword: Chitosan
; Prawn shell
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่
Address: สงขลา - หาดใหญ่ (Songkhla)
Email: kyl.library@psu.ac.th
Created: 1992
Issued: 2548-09-08
Modified: 2548-09-08
บทความ/Article
BibliograpyCitation : In Proceedings of the 4th ASEAN Food conference'92 (ed. O.B. Liang, A. Buchanan and D. Fordiaz) Jakarta, Indonesia. February 17-21, 1992:1023-1036
eng
©copyrights Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 131026.pdf 401.77 KB7 2018-05-23 13:02:17
ใช้เวลา
-0.973363 วินาที

Pairat Sophanodora
Title Contributor Type
Production of microbiological peptone from prawn Processing wastes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Pairat Sophanodora;Buckle, K.A

บทความ/Article
Conversion and utiliztion of Chitosan from prawn shell
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Pairat Sophanodora;Soottawat Benjakul

บทความ/Article
Feasibility study of a shrimp-based chitin/chitosan industry in Southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Pairat Sophanodora;Nongporn Hutadilok

บทความ/Article
Quality of Fish Paste (Kapi) from Sardine
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Wanna Choorit;Pairat Sophanodora;Ankana Pooldam;Phaisan Wuttijumnong;Buckle, Ken A

บทความ/Article
Chitosan production from carapace and shell of black tiger shrimp (penaeus monodon)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Soottawat Benjakul;Pairat Sophanodora

บทความ/Article
Value added products from tuna meat remainder:Frozen tuna meat, seasoned and wrapped with cabbage
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Pairat Sophanodora;Araya Chaoruangrit;Thongchai Suwansichon

บทความ/Article
Effect of film additives on properties of biodegradable film from chitosan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Nopparat Mahae;Pairat Sophanodora

บทความ/Article
Utilisation of Prawn Head Powder in Oriental Prawn Crackers
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Pairat Sophanodora

บทความ/Article
Seafood Processing Industries Within Songkhla-Hat Yai Region The Survey of Basic Data Emphasis on Wastes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Poonsuk Prasertsan;Phaisan Wattijumnong;Pairat Sophanodora;Wanna Choorit

บทความ/Article
Quality Evaluation and Storage Stability of Boiled Dried Anchovies
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Pairat Sophanodora

บทความ/Article
Characterization and preparation of lipid from Tuna by-products mainly tuna eggs (roe)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Pairat Sophanodora ;Terje Strom ;Aran H-Kittikun
Prince of Songkla University under PSU collaborative research fund
งานวิจัย/Research report
Soottawat Benjakul
Title Contributor Type
Gel properties of croaker–mackerel surimi blend
มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์
Worawan Panpipat;Manat Chaijan;Soottawat Benjakul

บทความ/Article
Conversion and utiliztion of Chitosan from prawn shell
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Pairat Sophanodora;Soottawat Benjakul

บทความ/Article
Chitosan production from carapace and shell of black tiger shrimp (penaeus monodon)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Soottawat Benjakul;Pairat Sophanodora

บทความ/Article
Gelation proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Soottawat Benjakul

งานวิจัย/Research report
Effect of acid and alkaline solubilization on the properties of surimi based film
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Thummanoon Prodpran;Soottawat Benjakul

บทความ/Article
Impact of non-phosphate alkaline solution on the quality and physicochemical propertiesf Pacific white shrimp muscle
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Soottawat Benjakul;Prince of Songkla University Department of food technology;Soottawat Benjakul

งานวิจัย/Research report
Effect of acid and alkaline solubilization on the properties of surimi based film
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Thummanoon Prodpran;Soottawat Benjakul

บทความ/Article
Efficiency of the V3 region of 16S rDNA and the rpoB gene for bacterial community detection in Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som) using PCR-DGGE techniques
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Chatthaphisuth Sanchart;Soottawat Benjakul;Onnicha Rattanaporn;Dietmar Haltrich;Suppasil Maneerat

บทความ/Article
Total phenolic content, antioxidant and antimicrobial activities of stink bean (Parkia speciosa Hassk.) pod extracts
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Suchanuch Wonghirundecha;Soottawat Benjakul;Punnanee Sumpavapol

บทความ/Article
Safety evaluation and bacterial community of kung-somusing PCR-DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Sutanate Saelao;Sireewan Keasuwan;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat

บทความ/Article
Detection and preliminary characterization ofa narrow spectrum bacteriocin produced by Lactobacillus pentosus K2N7from Thai traditional fermented shrimp (Kung-Som)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Nisit Watthanasakphuban;Akio Tani;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat

บทความ/Article
Monitoring of changes in lactic acid bacteria during production ofThai traditional fermented shrimp (Kung-Som) by culturing methodand PCR-DGGE technique
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Kanokwan Thongruck;Sutanate Saelao;Punnanee Sumpavapol;Soottawat Benjakul;Suppasil Maneerat

บทความ/Article
Tuna viscera hydrolysate products prepared by different enzyme preparationsimprove the feed intake and growth of Asian seabass, Latescalcarifer,fed total fishmeal replacement diets
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Rutchanee Chotikachinda;Chutima Tantikiti;Soottawat Benjakul;Rustad, Turid

บทความ/Article
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 7
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,237
รวม 3,244 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 256,516 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 411 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 349 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 109 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 15 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 11 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
รวม 257,415 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104