แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Control of listeria monocytogenes in Nham : a traditional fermented pork sausage by bacteriocin producing-lactic acid bacteria

keyword: Faculty of Science and Technology
Othors: Fermented foods
Classification :.LCCS: TP371.44
Othors: Lactic acid bacteria
Othors: Bacteriocins
Thammasat University Libraries
Address: Bangkok
Email: preserv@tu.ac.th
Role: Thesis advisor
Role: Thesis advisor
Created: 2010
Modified: 2010-11-23
Issued: 2010-11-23
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
CallNumber: T TP371.44 .Y888 2010
eng
DegreeName: Master of Science
©copyrights Thammasat University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 07REFERENCES-APPENDICES.pdf 589.32 KB14 2021-07-12 23:44:31
2 06CHAPTER5.pdf 335.8 KB22 2018-05-19 19:44:48
3 04CHAPTER3.pdf 435.36 KB17 2018-05-19 19:44:49
4 05CHAPTER4.pdf 652.06 KB17 2018-05-19 19:44:50
5 02CHAPTER1.pdf 341.93 KB28 2021-07-12 23:45:13
6 03CHAPTER2.pdf 1.09 MB13 2021-07-12 23:46:46
7 01TITLE- ABBREVIATIONS.pdf 546.69 KB32 2021-07-12 23:47:50
ใช้เวลา
0.036425 วินาที

Yutthana Kingcha, 1978-
Title Contributor Type
Control of listeria monocytogenes in Nham : a traditional fermented pork sausage by bacteriocin producing-lactic acid bacteria
มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
Yutthana Kingcha, 1978-
Kingkeaw Charoenpornsook
Wonnop Visessanguan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Kingkeaw Charoenpornsook
Title Creator Type and Date Create
Control of listeria monocytogenes in Nham : a traditional fermented pork sausage by bacteriocin producing-lactic acid bacteria
มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
Kingkeaw Charoenpornsook;Wonnop Visessanguan
Yutthana Kingcha, 1978-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Wonnop Visessanguan
Title Creator Type and Date Create
Effects of Starter Cultures and Temperatures on Evolution of Biogenic Amines in Nham During Fermentation and Storage
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Wonnop Visessanguan;Jirasak Kongkiattikajorn
Sasithorn Limsuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Protease production for monogastric animal feed
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Puntipa Pongpiachan;Wonnop Visessanguan;Pongsuda Pongtanya
Mongkol Yarchai
วิทยานิพนธ์/Thesis
B-Glucanase production for animal feed
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Puntipa Pongpiachan;Pongsuda Pongtanya;Wonnop Visessanguan;Lily Eurwilaichitr
Patipat Udomsamuthirun
วิทยานิพนธ์/Thesis
Control of listeria monocytogenes in Nham : a traditional fermented pork sausage by bacteriocin producing-lactic acid bacteria
มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
Kingkeaw Charoenpornsook;Wonnop Visessanguan
Yutthana Kingcha, 1978-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Taxonomy of xylanolytic bacteria and characterization of xylanase from selected strains
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Somboon Tanasupawat;Wonnop Visessanguan
Saowapar Khianngam
วิทยานิพนธ์/Thesis
Screening and identification of selected halophilic bacteria producing histamine and alkaline phosphatase
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
;Somboon Tanasupawat;Wonnop Visessanguan;สมบูรณ์ ธนาศุภวัฒน์;วรรณพ วิเศษสงวน
Jaruwan Sitdhipol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Screening and identification of protease-producing halophilic bacteria from fermented fish, Pla-ra
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Ancharida Acharacharanya;Somboon Tanasupawat;Wonnop Visessanguan
Nitcha Chamreonsaksri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Taxonomy and Protease of Halophilic bacteria isolated from Pla-ra
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
;Somboon Tanasupawat;Wonnop Visessanguan;Takashi Itoh
Nitcha Chamroensaksri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Purification Immobilization and Characterization of Trypsin from Spleen of Albacore Tuna (Thunnus alalunga) and Its Applications
มหาวิทยาลัยทักษิณ
Sappasith Klomklao;Wonnop Visessanguan;Simpson, Benjamin K.;Yoshida, Asami
Thanchanok Poonsin
วิทยานิพนธ์/Thesis
Controlled fermentation of Nham inoculated with lactobacillus plantarum BCC 9546 by limitation of carbon sources
มหาวิทยาลัยแม่โจ้
Kompaka Arkanit,eAdvisory ;Wonnop Visessanguan,eAdvisory ;Pongsuda Pongtanya,eAdvisory
sujitra piluk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Screening and optimization of zearalenone reduction by lactic acid bacteria
มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์
Awanwee Petchkongkaew;Wonnop Visessanguan
Saowalak Adunphatcharaphon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Cholesterol-lowering and probiotic properties of selected lactic acid bacteria
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Somboon Tanasupawat;Wonnop Visessanguan
Engkarat Kingkaew
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 21
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,815
รวม 3,836 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 130,617 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 96 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 50 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 12 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 8 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 5 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
รวม 130,791 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.46