 
Phikunthong Kopermsub. Microbial population and chemical changes during fermentation of plaa-som, a Thai fermented fish product. (). มหาวิทยาลัยขอนแก่น. สำนักวิทยบริการ . : , 2005.
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Microbial population and chemical changes during fermentation of plaa-som, a Thai fermented fish product มหาวิทยาลัยขอนแก่น Sirinda Yunchalard;Sukanda Vichitphan;Ngarmnit Nontaso;Phikunthong Kopermsub | บทความ/Article | |
| Bacterial utilization of spent sulfite liquor and single cell production มหาวิทยาลัยมหิดล Sirinda Yunchalard | Flegel, Timothy W. Pairote Prempree | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Microbial population and chemical changes during fermentation of plaa-som, a Thai fermented fish product มหาวิทยาลัยขอนแก่น Sirinda Yunchalard;Sukanda Vichitphan;Ngarmnit Nontaso;Phikunthong Kopermsub | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Microbial population and chemical changes during fermentation of plaa-som, a Thai fermented fish product มหาวิทยาลัยขอนแก่น Sirinda Yunchalard;Sukanda Vichitphan;Ngarmnit Nontaso;Phikunthong Kopermsub | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Microbial population and chemical changes during fermentation of plaa-som, a Thai fermented fish product มหาวิทยาลัยขอนแก่น Sirinda Yunchalard;Sukanda Vichitphan;Ngarmnit Nontaso;Phikunthong Kopermsub | บทความ/Article | |
| Lactic acid bacteria dynamics during Plaa-Som fermentation as evaluated by culture-dependent methods and culture-independent methods. มหาวิทยาลัยขอนแก่น Phikunthong Kopermsub | Sirinda Yunchalard Sukanda Vichitphan Ngarmnit Nontaso Sompong Doolgindachbaporn | วิทยานิพนธ์/Thesis |