แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Formation of solid foam structure and oil absorption of fried snacks from rice flour composities

LCSH: Kasetsart University -- Theses. M.S. (Food Science) 2009
Classification :.LCCS: TX809.R52
LCSH: Kasetsart University. Department of Food Science and Technology -- Theses
LCSH: Rice flour
LCSH: Fried rice crackers
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis advisor
Created: 2009
Modified: 2553-09-15
Issued: 2010-09-11
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: http://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2552/SasikarnKit/index.html
CallNumber: TX809.R52 .S27
eng
DegreeName: Master of Science
Descipline: Food Science
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 cert.pdf 139.56 KB10 2018-05-17 21:09:44
2 tp.pdf 66.25 KB6 2018-05-17 21:09:45
3 abst.pdf 74.07 KB13 2018-05-17 21:09:46
4 ack.pdf 65.88 KB6 2018-05-17 21:09:46
5 toc.pdf 145.23 KB8 2018-05-17 21:09:47
6 chapter1.pdf 71.43 KB6 2018-05-17 21:09:48
7 chapter2.pdf 631.4 KB7 2018-05-17 21:09:49
8 chapter3.pdf 187.84 KB6 2018-05-17 21:09:50
9 chapter4.pdf 1.33 MB6 2018-05-17 21:09:51
10 chapter5.pdf 64.1 KB6 2018-05-17 21:09:52
11 ref.pdf 118.58 KB5 2018-05-17 21:09:53
12 appdx.pdf 629.23 KB7 2018-05-17 21:09:54
13 biogh.pdf 68.21 KB6 2018-05-17 21:09:54
ใช้เวลา
0.03843 วินาที

Sasikarn Kithikorn
Title Contributor Type
Formation of solid foam structure and oil absorption of fried snacks from rice flour composities
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Sasikarn Kithikorn
Parichat Hongsprabhas
วิทยานิพนธ์/Thesis
Parichat Hongsprabhas
Title Creator Type and Date Create
การศึกษาผลของอุณหภูมิการเก็บรักษาต่อสมบัติการปล่อยสารจากฟิล์มประกอบของแป้งข้าวเจ้าและไข่ขาว
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Asst.Prof. Parichat Hongsprabhas
ศิริชัย ตินนวร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Release Mechanisms of Paprika Oleoresin from Composite Structure of Egg Albumen and Cassava Starch
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Sakarindr Bhumiratana;Tipaporn Yoovidhya;Parichat Hongsprabhas;Jochen Weiss ;ศักรินทร์ ภูมิรัตน;ทิพาพร อยู่วิทยา;ปาริฉัตร หงสประภาส
Saowakon Wongsasulak
เสาวคนธ์ วงศาสุลักษณ์
วิทยานิพนธ์/Thesis
Influences of food matrix on protein digestibility and oil release of high-caloric emulsion under in vitro gastrointestinal conditions
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas
Nantarat Na Nakornpanom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Formation of solid foam structure and oil absorption of fried snacks from rice flour composities
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas
Sasikarn Kithikorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of soy soluble polysaccharide on the stability of soy-stabilized liquid emulsion
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas
Natdanai Fafaungwithayakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Aggregation mechanisms of tryptic-hydrolysed milk peptides
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas
Supanida Pattorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
The effects of hydrocolloids on microstructure and quality of dried instant noodles
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Masubon Thongngam;Parichat Hongsprabhas
Sewata Jarnsuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Chemical and physical alterations of mungbean protein hydrolysates during production and in vitro digestion
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas
La-ongdao Wongekalak
วิทยานิพนธ์/Thesis
Structure-forming processes of solidified physical refined rice brand oil
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas
Natchanok Nukit
วิทยานิพนธ์/Thesis
The roles of genistein as antibrowning agent in liquid and powdered emulsions
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas ;Yaowapa Lorjaroenphon ;Kanokrat Limpisophon
Anisur Rahman Mazumder
วิทยานิพนธ์/Thesis
The roles of alkali and salt treatment on molecular alterations of starch and salt crystallization
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas;Tanaboon Sajjaanantakul;Namfone Lumdubwong;Gregory R. Ziegler
Kamolwan Israkarn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Preparation and characterization of nanostructured lipid carriers (NLC) from rambutan (Nephelium lappaceum L.) kernel fat
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Utai Klinkesorn;Parichat Hongsprabhas
Pimchanok Witayaudom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of EVA-based antioxidant packaging films containing mangiferin
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Vanee Chonhenchob ;Amporn Sane;Parichat Hongsprabhas
Rungkan Boonnattakorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Retention of flavor compounds by mungbean starch-calcium matrices
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri;Parichat Hongsprabhas
Wathanamon Chanjarujit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical and functional characteristics of modified coconut proteins in coconut skim milk
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas;Siree Chaiseri
Nawarat Thanateweetrum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Interactions between whey proteins and anthocyanins from clitoria ternatea
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas
Tung, Vuong Thanh
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,498
รวม 2,499 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 54,557 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 26 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 16 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 12 ครั้ง
รวม 54,611 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124