แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Fishy odour deodorisation and natural antioxidant properties of the extracts from rhizome of Alpinia galanga (L.) Sw.

LCSH: Kasetsart University -- Dissertations. Ph.D. (Food Science) 2009
Classification :.LCCS: TP959.G5
LCSH: Kasetsart University. Department of Food Science and Technology -- Dissertations
LCSH: Ginger, rhizome -- Extract
LCSH: Fish oils -- Odor control
LCSH: Antioxidants
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis advisor
Created: 2009
Modified: 2553-08-07
Issued: 2010-07-27
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: http://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2552/NopparatMah/index.html
CallNumber: TP959.G5 .N66
eng
Descipline: Food Science
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 cert.pdf 94.51 KB9 2018-05-17 03:27:21
2 tp.pdf 20.37 KB5 2018-05-17 03:27:22
3 abst.pdf 97.35 KB20 2018-05-17 03:27:22
4 ack.pdf 14.17 KB5 2018-05-17 03:27:23
5 toc.pdf 163.86 KB7 2018-05-17 03:27:24
6 chapter1.pdf 110.95 KB17 2024-10-18 12:32:22
7 chapter2.pdf 1.25 MB20 2018-05-17 03:27:25
8 chapter3.pdf 302.5 KB21 2021-04-08 03:07:38
9 chapter4.pdf 1.03 MB17 2018-05-17 03:27:27
10 chapter5.pdf 15.7 KB8 2018-05-17 03:27:28
11 chapter6.pdf 14.7 KB11 2021-04-08 03:07:07
12 ref.pdf 192.81 KB25 2018-05-17 03:27:29
13 appdx.pdf 826.91 KB7 2018-05-17 03:27:30
ใช้เวลา
0.048996 วินาที

Nopparat Mahae
Title Contributor Type
Antioxidant Activities and Antioxidative Components in Extracts of Alpinia galanga (L.) Sw.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Nopparat Mahae ;Siree Chaiseri

บทความ/Article
Fishy odour deodorisation and natural antioxidant properties of the extracts from rhizome of Alpinia galanga (L.) Sw.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Nopparat Mahae
Siree Chaiseri
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of film additives on properties of biodegradable film from chitosan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร
Nopparat Mahae;Pairat Sophanodora

บทความ/Article
Siree Chaiseri
Title Creator Type and Date Create
The effect of fermentation and soaking times on pyrazine and acidity concentration of Thai Forastero cocoa beans
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Ikrawan, Yusep
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of aroma impact compounds in fresh,heated and dried holy basil (Ocimum sanctum) Leaves
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Sompoche Pojjanapimol
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of maltodextrin composition on flavour retention of spray-dried microcapsules
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Suched Samuhasaneetoo
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of water solubility of flavor compound on flavor inclusion complexation with high amylose maize starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Onanong Tapanapunnitikul, 1970-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fishy odour deodorisation and natural antioxidant properties of the extracts from rhizome of Alpinia galanga (L.) Sw.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Nopparat Mahae
วิทยานิพนธ์/Thesis
Aroma-active compounds in Thai chili paste (Nam Phrik Phao) and their Changes in spray-dried powders
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Premsiri Rotsatchakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification of aroma active compounds in flash fried rice
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Piyaluck Hongsa
วิทยานิพนธ์/Thesis
Changes in odor characteristics of canned coconut milk during storage
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Patcharaporn Tinchan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Identification and characterization of rice bran protein hydrolysates on soybean lipoxygenase inhibition
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Chockchai Theerakulkait ;Siree Chaiseri ;Wannee Jirapakkul
Tawipat Vijitpunyaruk
วิทยานิพนธ์/Thesis
Molecular encapsulation using starch inclusion complexes with selected citrus flavor compounds
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wannee Jirapakkul ;Siree Chaiseri ;Onanong Tapanapunnitikul
Jeesuda Keatkrai
วิทยานิพนธ์/Thesis
Retention of flavor compounds by mungbean starch-calcium matrices
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri;Parichat Hongsprabhas
Wathanamon Chanjarujit
วิทยานิพนธ์/Thesis
Physicochemical and functional characteristics of modified coconut proteins in coconut skim milk
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parichat Hongsprabhas;Siree Chaiseri
Nawarat Thanateweetrum
วิทยานิพนธ์/Thesis
Reducing diacetyl content in lager rice beer by high valine supplementation
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Siree Chaiseri
Sreymom Tith
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 10
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,662
รวม 2,672 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 161,838 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 279 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 274 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 169 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 28 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 24 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 7 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 7 ครั้ง
รวม 162,626 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124