Onanong Naivikul. Modification of Rice Flour by Heat Moisture Treatment (HMT) to Produce Rice Noodles. (). Kasetsart University. Office of the University Library. : , ก.ค.-ธ.ค. 2549.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Modification of Rice Flour by Heat Moisture Treatment (HMT) to Produce Rice Noodles
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Korrakot Lorlowhakarn;Onanong Naivikul | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Microstructural changes in instant noodles during production via triple staining and confocal laser scanning
microscopy and scanning electron microscopy
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Lalana Chewangkul;Onanong Naivikul;Wunwiboon Garnjanagoonchorn;Oates, Christopher G.;Klanarong Siroth;Thongchai Suwonsichon | มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ | บทความ/Article |
| Processing of Frozen Parboiled Rice Product
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Numfon Sitachitta;Kurosiyah Yamirudeng;Onanong Naivikul | บทความ/Article | |
| Modification of Cassava Starch by Esterification and Properties of Cassava Starch Ester Films
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Sudarat Jerachaimongkol;Vanee Chonhenchob;Onanong Naivikul;Ngamtip Poovarodom | บทความ/Article | |
| Effect of Dry- and Wet-Milling Processes on Chemical, Physicochemical Properties and Starch Molecular Structures of Rice Starches
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Anocha Suksomboon;Onanong Naivikul | บทความ/Article | |
| Modification of Rice Flour by Heat Moisture Treatment (HMT) to Produce Rice Noodles
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Korrakot Lorlowhakarn;Onanong Naivikul | บทความ/Article | |
| Characterization of Pregelatinized and Heat Moisture Treated Rice Flours
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chuleekorn Wadchararat;Masubon Thongngam;Onanong Naivikul | บทความ/Article | |
| Enzymes-Resistant Starch (RS III) from Pullulanase- Debranched High Amylose Rice Starch
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Jirapa Pongjanta;Anchanee Utaipatanacheep;Onanong Naivikul ;Kuakoon Piyachomkwan | บทความ/Article |