Vanee Chonhenchob. Antibacterial Activities of Thymol, Eugenol and Nisin Against Some Food Spoilage Bacteria. (). Kasetsart University. Office of the University Library. : , ม.ค.-ธ.ค. 2550.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Antibacterial Activities of Thymol, Eugenol and Nisin Against Some Food Spoilage Bacteria
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Panitee Tippayatum;Vanee Chonhenchob | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Antibacterial Activities of Thymol, Eugenol and Nisin Against Some Food Spoilage Bacteria
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Panitee Tippayatum;Vanee Chonhenchob | บทความ/Article | |
| Modification of Cassava Starch by Esterification and Properties of Cassava Starch Ester Films
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Sudarat Jerachaimongkol;Vanee Chonhenchob;Onanong Naivikul;Ngamtip Poovarodom | บทความ/Article | |
| Effect of Chemical Reagents on Functional Properties of Mungbean Protein Products
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Namthip Wongpratheep;Thanong Pukruspan;Siree Chaiseri;Vanee Chonhenchob | บทความ/Article |