 
Karuna Wongkrajang. Resistant Starch Contents and the in Vitro Starch Digestibility of Thai Starchy Foods. (). Kasetsart University. Office of the University Library. : , ม.ค.-มี.ค. 2552.
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Modification of cassava starch with lactic acid hydrolysis and uv irradiation to enhance baking expansion มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nednapis Vatanasuchart | Onanong Naivikul | วิทยานิพนธ์/Thesis | 
| Resistant Starch Contents and the in Vitro Starch Digestibility of Thai Starchy Foods มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nednapis Vatanasuchart;Boonma Niyomwit;Karuna Wongkrajang | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Resistant Starch Contents and the in Vitro Starch Digestibility of Thai Starchy Foods มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nednapis Vatanasuchart;Boonma Niyomwit;Karuna Wongkrajang | บทความ/Article | 
| Title | Contributor | Type | 
|---|---|---|
| Resistant Starch Contents and the in Vitro Starch Digestibility of Thai Starchy Foods มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nednapis Vatanasuchart;Boonma Niyomwit;Karuna Wongkrajang | บทความ/Article | |
| Antioxidant Activity of Northern and Northeastern Thai Foods Containing Indigenous Vegetables มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Plernchai Tangkanakul;Gassinee Trakoontivakorn;Payom Auttaviboonkul;Boonma Niyomvit;Karuna Wongkrajang | บทความ/Article |