แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Bioconversion of cassava roots to high protein product for animal feed.

Organization : Institute of Agriculturel Technology

Organization : Suranaree University of Technology

Organization : Institute of Agriculturel Technology

Organization : Institute of Agriculturel Technology
keyword: cassava
; solid state fermentation
; look-pang
; khao-mak
; protein-enriched feed
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Address: นครราชสีมา (Nakhon Ratchasima)
Email: library@sut.ac.th
Created: 2001
Issued: 2007-09-05
Modified: 2007-09-05
บทความ/Article
BibliograpyCitation : Thai Journal of Biotechnology, Vol. 3 (1) September, 2001 : p.17-25
Thai Journal of Biotechnology
eng
©copyrights Suranaree University of Technology
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 BIB391_F 159.pdf 880.42 KB23 2021-12-07 00:00:42
ใช้เวลา
0.029173 วินาที

Podjana Chumkhunthod
Title Contributor Type
BIOCONVERSION OF CASSAVA ROOTS TO HIGH PROTEIN PRODUCT FOR ANIMAL FEED
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Podjana Chumkhunthod

วิทยานิพนธ์/Thesis
Screening of tropical mushroom lectins
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Podjana Chumkhunthod;Sureelak Rodtong

บทความ/Article
Bioconversion of cassava roots to high protein product for animal feed.
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Podjana Chumkhunthod;Sureelak Rodtong;Neung Teaumroong;Nantakorn Boonkerd

บทความ/Article
Purification and characterization of an N-acetyl-D-galactosamine-specific lectin from the edible mushroom Schizophyllum commune
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Podjana Chumkhunthod ...[et al]

บทความ/Article
Sureelak Rodtong
Title Contributor Type
The xylariaceae as phytopathogens
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Sureelak Rodtong;Nuttika Suwannasai

บทความ/Article
A preliminary study on the diversity of macrofungi in Nong-rawieng plant genetics forest
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Sureelak Rodtong

บทความ/Article
Bacterial strains for the direct production of L-lactic acid from cassava and sago starch
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Sureelak Rodtong

บทความ/Article
Scanning electron microscope and nucleic acid technique aid the identification and diversity study of Thai rice-field crab
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Sureelak Rodtong;Samorn Kwantong

บทความ/Article
Screening of tropical mushroom lectins
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Podjana Chumkhunthod;Sureelak Rodtong

บทความ/Article
Histamine accumulation and histamine-forming bacteria in Indian anchovy (Stolephorus indicus)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Sureelak Rodtong;Siriwan Nawong;Jirawat Yongsawatdigul

บทความ/Article
Species identification of Thai rice-field crab using stereomicroscope and scanning electron microscope
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Samorn Kwantong;Sureelak Rodtong

บทความ/Article
Bioconversion of cassava roots to high protein product for animal feed.
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Podjana Chumkhunthod;Sureelak Rodtong;Neung Teaumroong;Nantakorn Boonkerd

บทความ/Article
Potential microorganism for the direct production of L-lactic acid from cassava starch without carbon dioxide production
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Sureelak Rodtong;Ayaaki Ishizaki

บทความ/Article
Evaluation of different resistant starch types for stimulating growth of the dominant lactic acid bacteria inhabiting human colon
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง
Chalinee Tananchai;Sunanta Tongta;Sureelak Rodtong

บทความ/Article
Neung Teaumroong
Title Contributor Type
Bioconversion of cassava roots to high protein product for animal feed.
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Podjana Chumkhunthod;Sureelak Rodtong;Neung Teaumroong;Nantakorn Boonkerd

บทความ/Article
Nantakorn Boonkerd
Title Contributor Type
Bioconversion of cassava roots to high protein product for animal feed.
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Podjana Chumkhunthod;Sureelak Rodtong;Neung Teaumroong;Nantakorn Boonkerd

บทความ/Article
Effects of nitrogen, potassium fertilizers and clusters per vine on yield and anthocyanin content in cabernet sauvignon grape
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Vason Boonterm;Anek Silapapun;Nantakorn Boonkerd

บทความ/Article
Effects of nitrogen, potassium fertilizer, and clusters per vine on anthocyanins content in cabernet sauvignon wine
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Vason Boonterm;Chokchai Wanapu;Anek Silapapun;Nantakorn Boonkerd

บทความ/Article
Option to facilitate legume inoculant production and adoption
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Nantakorn Boonkerd;Paul Singleton

บทความ/Article
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 6
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,430
รวม 3,436 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 172,493 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 92 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 66 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 12 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 10 ครั้ง
รวม 172,673 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104